Ak Parti kazanırsa ne yapacaksınız?

Abi adamın aday olması niye hata? İmamoğlu Yavaş yanında zaten, iki büyük şehrin belediyelerini eliyle AKP'ye mi teslim etseydi? O zaman o illeri niye kazandık?

Aday olarak Kılıçdaroğlunda olmayıp İmamoğlu'nda Yavaş'ta olan bir vasıf yok ki, niye aday olmayacakmış adam? Sadece "Ben Kılıçdaroğlu'na oy vermem" diye şımaran bir kesim var ki tüm farkı onlar kendi kendilerine kurup yarattı.
Gereksiz algı yapmaya hiç gerek yok hocam. Çevremde Mansur Yavaş aday olmadığı için oyunu AK Parti'ye veren o kadar çok insan var ki. Kılıçdaroğlu zaten defalarca seçim kaybetmiş. Mansur Yavaş Ankara'da yaptıkları ile ön plana gelmiş biri. 2 3 ırk sevdalısı kürtten oy alacağım diye hiç böyle işlere girişmeye gerek yoktu. Mansur Yavaş aday olsaydı belki çoğu AKP'li Mansur'a oy verecekti.
 
Dağ ayısı peşmergeler elini kolunu sallayıp gezemeyeceği için, mecliste söz hakkı alamayacağı için, benim vergimle karnını doyuramayacağı için sevineceğim.
AKP'nin bir çok yanlışı olabilir, ekonomiyi idare edemiyor da olabilir. Bunlar doğru politikayla düzeltilebilecek şeyler ama elin peşmergesinin ülkemde kafasına göre fink atıp apo nidaları atması düzeltilemez. Millet sanıyor ki insanlar RTE'ye kaşı gözü için oy atıyor. Sevdiği için atan da var, namussuz peşmergeye had bildirdiği için atanı da var.
Doğru 20 yıldır hiç terör yok ortada :D Daha 2 ay önce İstanbul'un göbeğinde bomba patlamadı, AKP varken PKK hiç rahat değil.

Apo'nun kardeşini TRT'ye çıkardılar ya, daha ne kadar "elini kolunu sallayarak" gezecek bu adamlar?
 
Bir kesimimiz ayaklanma çıkarırsa kalkıp dahil olurum heralde ama biraz zor.
 
İstediğiniz kadar "beğenmedim" atabilirsiniz. 2 gün önce "Kılıçdaroğlu aday olmasın" diye ortada gezen adamlar şimdi gelip burada partizanlık yapıyor. Mansur aday olsaydı gider oyumu gönül rahatlığı ile ona verebilirdim. Şuan ki şartlarda çare Sinan Oğan.
 
2 3 ırk sevdalısı Kürt'ten oy alacağım diye hiç böyle işlere girişmeye gerek yoktu. Mansur Yavaş aday olsaydı belki çoğu AKP'li Mansur'a oy verecekti.
Vermeyecekti, AKP'li adam AKP'ye verir. Yok şu adaymış yok bu adaymış diye objektif bir şekilde bakamaz olaya. Ayrıca "iki üç ırk sevdalısı Kürt" diye tabir ettiğiniz kesim %10'luk HDP kesimi. HDP'den oy alamazsan bu seçimi zaten kaybedersin. Erdoğan'da isterdi HDP'den oy almayı.

Eli göbeğinde gezen Yozgatlı bir dayıdan oy alacağıma Kürt'lerden oy almayı tercih ederdim, kılıçdaroğluda bunu seçti zaten.
 

Geri
Yukarı