Ak Parti kazanırsa ne yapacaksınız?

Ben buraya birkaç şey atardım da, korkuyorum. Sadece bekleyeceğim, beni bekle :)
At at.
Hazır konuyu oralara götürmüşken, şehid cenazesine gitmeyip peşmergenin evine taziyeye giden Kemale de göz gezdir. Ülkenin göbeğindeki mitingde seloya selam söyleyenlere bakmayı da unutma.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Madem geçmiş zamandan bahsedip AKP hdp birliğini eleştiriyorsun, şuan aynı hdp ile ittifak yapanı niye eleştiremiyosun ?
İttifakı AKP yapınca suç, CHP yapınca birleştirici güç mü, halkların kardeşliği mi oluyor ?
Siz daha kendi kendinize yaşadığınız çelişkiyi aşamamışsınız da, çeyrek asırdır meclise ambargo koyan partiyi devireceksiniz..
Tayyip boşuna demiyor, biz ziyadesiyle KK'dan memnunuz diye. Bu kafayla bi 20 sene daha aynı paradoksta döner durursunuz.
CHP'nin HDP'yle yaptığı bir ittifak yok ki :D Hele PKK'yla hiç yok. Kürtlere eşitlik ve barış sözü var, terörü aylardır yıllardır her noktada lanetliyorlar. Ülkenin %10'undan fazlası Kürtken, kürtlere barış vaat etmek teröristlik mi oluyor?

Ben daha bir şey tartışmıyorum sizinle. Ezberlediğiniz şeyleri söyleyip duruyorsunuz zira, herhangi bir fikir alışverişi dönmüyor.

Bu ülke tarihinin en büyük terör katliamları belki de hep AKP döneminde yapıldı. Ankara'da, İstanbul'da yüzlerce binlerce insanı öldüren onlarca bombalı saldırı yapıldı. Utanmadan "PKK elini kolunu sallayarak yürüyemiyor" diyorsunuz.
 
CHP'nin HDP'yle yaptığı bir ittifak yok ki :D Hele PKK'yla hiç yok. Kürtlere eşitlik ve barış sözü var, terörü aylardır yıllardır her noktada lanetliyorlar.
Doğuda YSP'nin milletvekilliğinde oyları fazlayken Kılıçdaroğlunun'da oralarda açık ara farkla önde olması durumu özetliyor hocam. CHP tarafından öyle gözükmeyebilir ama YSP için durum çok daha farklı.
 
Daha kazanan yok ki ortada ne bu tantana? Hala milyonlarca okunmamış oy var daha şimdiden aktroller çıkıp dışarı da bağırmaya başladılar :) her zaman aynısı oldu yine aynı durumu yaşıyoruz :)
 
Ülkeden çıkmanın yollarını ciddi bir şekilde aramaya başlayacağım. Bu arada Anadolu ajansını gerçek kabul etmeyiniz. Kendileri pek doğru veri yayınlamıyor.
 
CHP'nin HDP'yle yaptığı bir ittifak yok ki :D Hele PKK'yla hiç yok. Kürtlere eşitlik ve barış sözü var, terörü aylardır yıllardır her noktada lanetliyorlar.
Tabi efendim anlıyorum.
Terörü lanetleyip teröristin sözcüsü seloya özgürlük vaad edince olur gibi. Kitleye bak tam korku filmi valla ya
 
Ülkeden çıkmanın yollarını ciddi bir şekilde aramaya başlayacağım. Bu arada Anadolu ajansını gerçek kabul etmeyiniz. Kendileri pek doğru veri yayınlamıyor.
Farkındayım hocam. Konuyu, net şekilde kazanacaklar diye açmadım zaten. Beni yanlış anlamayınız lütfen. Mesajıma ifade bırakınca yanlış anladığınızı düşünmeye başladım.
 
Kaç saat önce atılan bir tweet bunu buraya atmanın hiçbir sebebi yok. O kadar saat içinde her şey değişebilir ve değişti bile, seçim 2. tura kalacak bu kadar basit. Şahsi fikrim olarak 2. tur da istemesek bile bir şekilde AKP kazanacak.
Tekrar söylüyorum %60 ile başlayan kolpalara inanmayın. %50'nin üzerinde tutmak için yapmadıkları kalmadı. Veriler geciktiriliyor milyonlarca oy bekletiliyor engelleniyor. Veriler işlenmiyor ve ne hikmetse CHP'nin önde olduğu yerlerde ki veriler en geç işlenenler. YSK'nın son çırpınışları YSK bu seçimden sonra hesap verecek. Önde falan değiller propagandayla önde olduklarını gösteriyorlar. Her seçimde aynısı afedersin ama YSK hükümetin köpeği olduğunu tekrar gösterdi.
 
Tabii efendim anlıyorum.
Terörü lanetleyip teröristin sözcüsü seloya özgürlük vaat edince olur gibi. Kitleye bak tam korku filmi vallahi ya.

Bu ülke de hiç kimsenin gel bakalım diyerek koluna girip içeriden adam çıkarma yetkisi yok. Kemal Kılıçdaroğlu bile öyle söyledi. Suçu varsa içerde kalmaya devam edecek zaten. Bunu şu an kendine görev edinen tek adam var o da taptığınız reisiniz. Kafasına göre içeri adam atıyor canı isterse müebbet yemiş hizbullahçıları içeriden çıkartıyor falan. Kemal Kılıçdaroğlu'na laf atana kadar bir kere de şu reisinize bir laf söyleyin bu kadar korkmayın be.
 

Geri
Yukarı