Ak Parti kazanırsa ne yapacaksınız?

Öyle bir şey olursa elimden bir şey gelmez, 5 yıl daha sabır. Mevcut sağlık durumuyla 5 yılı götürebileceğinden de emin değilim. Ne yapayım, milletin tercihi buymuş derim.
 
YSK %69 açıldı diyor AA %91 diyor Anka %94 diyor herkes ayrı bir telden çalıyor.
 
YSK'ya göre şu an toplam girilen oy yüzdesi 69% olarak açıklandı, demek oluyor ki girilmeyen daha çok oy var, ümidinizi kaybetmeyin arkadaşlar.
 
Tekrar söylüyorum %60 ile başlayan kolpalara inanmayın. %50'nin üzerinde tutmak için yapmadıkları kalmadı. Verileri geciktiriliyor milyonlarca oy bekletiliyor engelleniyor. Veriler işlenmiyor ve ne hikmetse CHP'nin önde olduğu yerlerde ki veriler en geç işlenenler. Ysk'nın son çırpınışları ysk bu seçimden sonra hesap verecek. Önde falan değiller propagandayla önde olduklarını gösteriyorlar. Her seçimde aynısı affedersin ama ysk hükümetin köpeği olduğunu tekrar gösterdi.

Hocam hala milyonlarca açılmamış oy var. Ve 10 - 15 kere itiraz edilip sıfırdan oyları tekrar kontrol ettirmişler. Gidecekler.
 
Abi hayal mi görüyorsunuz at gözlüğünüzü çıkarın ve verilere bakın. Bu iş 2. tura kaldı ve RTE'nin kazanma olasılığı bana göre daha fazla, Tayyip ile Kılıçdar'ın arasında ortalama 3 milyon oy fark var ve İnce ile Oğan'nın oyları toplamı da 3 milyon civarı. Bu kitle kaderi değiştirecek bana göre. Ülkemiz için hayırlısı olsun.
 
Tabi efendim anlıyorum.
Terörü lanetleyip teröristin sözcüsü seloya özgürlük vaad edince olur gibi. Kitleye bak tam korku filmi valla ya
Hocam size tek bir soru, madem selo dediğiniz adamın bulunduğu parti terörist destekçisiydi; yıllardır niye yasal yollardan kanıtlanıp bu parti kapatılmadı? Sokaktaki Ahmet Mehmet dayının bildiğini mahkemeler bilmiyor mu yani?
 
Abi hayal mi görüyorsunuz at gözlüğünüzü çıkarın ve verilere bakın. Bu iş 2. tura kaldı ve RTE'nin kazanma olasılığı bana göre daha fazla, tayyip ile kılıçdar'ın arasında ortalama 3 milyon oy fark var ve ince ile oğan'nın oyları toplamı da 3 milyon civarı. Bu kitle kaderi değiştirecek bana göre. Ülkemiz için hayırlısı olsun.

At gözlüğü sizin gibi reisçiler de be kardeşim size daha çok yakışıyor o gözlük :) biz gözlük takmıyoruz. Bak hala milyonlarca oy var açılmamış. Tayyip şu an gurbetçilerden gelecek oylara güveniyor. Şu an tayyip şehir şehir dolanıyor oradan oraya gidip duruyor şimdi de Ankara'ya geçiyor ufaktan bir sızlanma var :)
 
Tabii efendim anlıyorum.
Terörü lanetleyip teröristin sözcüsü seloya özgürlük vaat edince olur gibi. Kitleye bak tam korku filmi vallahi ya.

Özgürlük falan vadettiği yok şu an mahkeme kararı ile içerde tutulmuyor Avrupa insan hakları mahkemesinin dediğini yapıp yargılayıp geri sokucaz diyor sizin gibiler farklı bir yerlerinizden anlıyorsunuz açıklamarı. Haburada davul zurna ile PKK elebaşlarını karşılayan kimdi onlarla türkü söyleyen kimdi fetöyle kanka olan kimdi.
 
At gözlüğü sizin gibi reisçiler de be kardeşim size daha çok yakışıyor o gözlük :) biz gözlük takmıyoruz. Bak hala milyonlarca oy var açılmamış. Tayyip şu an gurbetçilerden gelecek oylara güveniyor. Şu an tayyip şehir şehir dolanıyor oradan oraya gidip duruyor şimdi de Ankara'ya geçiyor ufaktan bir sızlanma var :)

Cevap vermeye değmez hocam. Yarın göreceğim hepsini.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı