AK Parti'den 2023 seçiminde ilk kez oy kullanacak 6 milyon gence özel hazırlık girişimi

Umarım, içimden bir ses RTE aday olmayacak diyor. Kimsenin RTE'ye karşı güveni kalmadı, doğrudan kaybeder gibime geliyor seçimi. Asıl soru, RTE aday olmazsa kim aday olacak? 🤔 belki Süleyman Soylu olabilir diyeceğim de o da zor.

RTE'ye güven kalmadı. Sadece gülerim. Akp'de RTE dışında oy potansiyeli olan 1 adam yok.

Şunlar varken bu ülkenin bataklıktan çıkacağını hiç sanmıyorum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Al eline keleşi... Aslında bir atom bombası fena olmaz.

@249873 sırf AKP'li diye oy atan da çıkacaktır, çıkmaz değil.

İlk kez oy kullanacağım, hiçbir çalışma beni bunlara oy vermeye ikna edemez.

Son düzenleme:
Bu seçimi AKP kazanırsa ülkenin geri dönemeyeceği bir duruma gireceğini düşünüyorum ileride katliam bile olabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı