AK400 Digital, B450 Tomahawk Max anakartta çalışır mı?

Bu tarz bir kontrolcü işinizi görür.
Direk olarak bu seti alsam sorunsuz her şeyi çalıştırabiliyor muyum bunun kontrolcüsü ile? Yoksa direk attığınız kontrolcüyü ve başka bir fan seti alacağım.

Sizin paylayığınız setin kontrolcü bağlantısı ile ilgili bilgi verilmemiş, genelde bu setler 6 pin oluyor, kontrolcüde 3 pin giriş var mı onu öğrenmek gerekiyor.

Kontrol ettim ek olarak 3 pin girişi yok, AK400'ün ARGB'sini çalıştırmaz, kontrolcüde ek 3 pin girişi olması gerekiyor, size farklı bir çözüm önereyim.

Bu sette 3 fan ve kumandalı kontrolcü çıkıyor, kontrolcü fanları 6 pin, ek olarak 2 tane 3 pin ARGB çıkış veriyor, ona da ak 400'ün ARGB kablosu takılabilir.

Fanları kaliteli ben kullanıyorum, kumandada 2 tane hız ayarı var düşük hızda hiç sesi çıkmıyor, bu seti alıp 1 tane daha 6 pin fan bulup eklenebilir, toplamda 6 fan takılabilir.

Son düzenleme:
Sizin paylayığınız setin kontrolcü bağlantısı ile ilgili bilgi verilmemiş, genelde bu setler 6 pin oluyor, kontrolcüde 3 pin giriş var mı onu öğrenmek gerekiyor.

Kontrol ettim ek olarak 3 pin girişi yok, AK400'ün ARGB'sini çalıştırmaz, kontrolcüde ek 3 pin girişi olması gerekiyor, size farklı bir çözüm önereyim.

Bu sette 3 fan ve kumandalı kontrolcü çıkıyor, kontrolcü fanları 6 pin, ek olarak 2 tane 3 pin ARGB çıkış veriyor, ona da ak 400'ün ARGB kablosu takılabilir.

Fanları kaliteli ben kullanıyorum, kumandada 2 tane hız ayarı var düşük hızda hiç sesi çıkmıyor, bu seti alıp 1 tane daha 6 pin fan bulup eklenebilir, toplamda 6 fan takılabilir.
Full devirde ne kadar ses çıkarıyor sesli mi? Özelliklerinde 20.9 dBA diyor 49cfm için iyi gibi benim baktığım deepcool fk120 3 lü fanlar vardı argb 1850 devir 68cfm için 28 dBA değer veriyordu. Ya bu fanlar ile dark rgb hub alacağım ya da direk sizin attığınız seti alacağım sanırım para durumuna göre.

Full devirde ne kadar ses çıkarıyor sesli mi? Özelliklerinde 20.9 dBA diyor 49CFM için iyi gibi benim baktığım DeepCool FK120 3'lü fanlar vardı ARGB 1850 devir 68CFM için 28 dBA değer veriyordu. Ya bu fanlar ile Dark RGB hub alacağım ya da direk sizin attığınız seti alacağım sanırım para durumuna göre.

Tam devirde üflediği havanın sesi geliyor sadece, Deep cool daha kaliteli ama oda yüksek devirde sağlam ses çıkarır, Dark kontrolcü ve Deep cool fan daha performanslı olur gibi.

Tam devirde üflediği havanın sesi geliyor sadece, Deep cool daha kaliteli ama oda yüksek devirde sağlam ses çıkarır, Dark kontrolcü ve Deep cool fan daha performanslı olur gibi.
Tamamdır ilerleyen zamanda duruma göre tercih yapacağım teşekkürler. Hepsiburada üzerinde de satılıyormuş aynı sanırım teknobiyotikdeki ile oradan alırım büyük ihtimalle. AK400 ile kullanmak için mx-6 macun almıştım daha gelmedi, teknobiyotikden ilk defa alışveriş yaptım kargosu düzgünse oradan da alınabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı