Elektronik AK680 589 TL!

Z11 ve Z686'nin aksine 5 pin hot-swap olması büyük avantaj. Z11'in switchlerini çıkaracağım diye canım çıkıyor aşırı dar.

Yanındaki metal aparat işlevsiz. 2 tane switchin şeffaf kısmını switchi çekerken kırınca onunla denemeyi bıraktım. Şu tarz bir bıçağın keskin ağzıyla switchin üst iki köşesini ve alt tek köşesini kanırtınca zarar görmeden çıkıyorlar. Biraz zahmetli ama 300 TL'lik bir klavye için çok dert edindiğim bir mesele değil.

1720825082624.png

Çıkartırken bıçağın gövdesini kasanın sağ ve solundaki plastik yerlere denk getirmemek lazım. Bıçağı araya sokup bükünce yanlardaki plastik kasanın üstü hasar alabilir.

Son düzenleme:
Keşke almasaydım dediniz mi? Şu switch olayı canımı sıktı.

Sanırım benimki yarın gelecek bende deneyeceğim yarın. Ucuz etin yahnisi kara olurmuş yapacak pek bir şey yok.

@Paper.C hocam bende ggboydan kang white almıştım 210 TL'ye ama yorumlarda Redragon klavyelere uymuyor denilmiş. Ayrıca satıcı bakmıyordu hiç,iade ettim. Siz denediniz mi nasıl?

Yanındaki metal aparat işlevsiz. 2 tane switchin şeffaf kısmını switchi çekerken kırınca onunla denemeyi bıraktım. Şu tarz bir bıçağın keskin ağzıyla switchin üst iki köşesini ve alt tek köşesini kanırtınca çıkıyorlar. Biraz zahmetli ama 300 TL'lik bir klavye için çok dert edindiğim bir mesele değil.

Eki Görüntüle 2250980

Kasanın sağ ve solundaki plastik yerlere dikkat etmek lazım. Bıçağı araya sokup bükünce yanlardaki plastik hasar alabilir.
Ben de geçen sene aldığım switch pullerı kullanarak çıkarıyorum şuan yanında gelen küçük şey bildiğin çöp. Ek bilgi Akko'nun yanında gelen switch puller da işe yaramıyor Z11'de.

Evet, uyuyor. Space tuşundaki stabilizerler ile tam hizalanmıyor, space tuşu biraz basık kalıyordu. Klavyedeki space tuşuna geri Huano taktım ama diğer tuşlarda sorun yaşamadım.

Hocam bu fiyata normal değil sanki bir bakabilir misiniz?

İlk alışveriş indirimi yoksa pahalı olur. 70'lik olan vergisiz 100 TL gözüküyor bende. Cotton modlu kang white sesini duymak istiyorsan video falan olarak eklemeye çalışayım.

Evet, uyuyor. Space tuşundaki stabilizerler ile tam hizalanmıyor, space tuşu biraz basık kalıyordu. Klavyedeki space tuşuna geri Huano taktım ama diğer tuşlarda sorun yaşamadım.

İlk alışveriş indirimi yoksa pahalı olur. 70'lik olan vergisiz 100 TL gözüküyor bende.
Vergi ile toplam 5.68 dolar
187 TL ye geliyor.
Space öyle kullanırım sorun olmaz.Hadi bakalım veriyorum.

Sipariş başarısız. Sanırım ban yedim.👏

Technopat Haberler

Geri
Yukarı