Elektronik Ajazz AK680 682 TL

Tester68 kasası, hotswap PCB, polycarbobate plate ve PCB foam var. Keycaplerde doubleshot veya dye-sub olmasa da kalınlık olarak bu fiyattaki klavyedekilerden çok daha iyiler.

Kablolu versiyonunda 5-pin uyumu yok, kablosuzda olabilir tester68 PCB'sini kullanıyorlarsa
Kasadan dolayı tercih edilebilir zaten. Ben sadece alındığı gibi kullanılacaksa genel switch ve keycaps kalitesinin bahsedilen modeller kadar kalitesiz olduğunu söylüyorum. Ama tabii bu fiyata sadece kasa için bile alınabilir aslında, haklısınız. Ben biraz fazla yermişim.

Tester68 kasası, hotswap pcb, polycarbonate plate ve pcb foam var. Keycaplerde doubleshot veya dye-sub olmasada kalınlık olarak bu fiyattaki klavyedekilerden çok daha iyiler.

Kablolu versiyonunda 5-pin uyumu yok, kablosuzda olabilir tester68 pcb'sini kullanıyorlarsa. Vede ederlerine göre pahalı o switchler.
5 pin uyumu yoksa Gateron V3 Pro alınır, 3 pindi sanırım o.

Kasadan dolayı tercih edilebilir zaten. Ben sadece alındığı gibi kullanılacaksa genel switch ve keycaps kalitesinin bahsedilen modeller kadar kalitesiz olduğunu söylüyorum. Ama tabii bu fiyata sadece kasa için bile alınabilir aslında, haklısınız. Ben biraz fazla yermişim.
Bundaki keycapleri kağıt kalınlığındaki ucuz keycaplere tercih ederim ben silinsede. Bana göre polycarb plate'de çok büyük bir artı. Örneğin e-yooso z11'de steel plate olduğu için çok çınlama oluyor, bunda öyle bir sıkıntı yok. Touch type yapabilen biri bu klavye 300-400 lira falan ekstra masrafla güzel bir hale getirebilir (örn: ciy asura/naraka switchlerden alıp kasanın için foamla doldurarak) Bundaki stock switchler berbat en büyük kötü yanı o

5 pin uyumu yoksa Gateron V3 Pro alınır, 3 pindi sanırım o.
G Pro'larda 5 pin. Onlarda ederlerinden pahalı.

Bundaki keycapleri kağıt kalınlığındaki ucuz keycaplere tercih ederim ben silinsede. Bana göre polycarb plate'de çok büyük bir artı. Örneğin e-yooso z11'de steel plate olduğu için çok çınlama oluyor, bunda öyle bir sıkıntı yok. Touch type yapabilen biri bu klavye 300-400 lira falan ekstra masrafla güzel bir hale getirebilir (örn: ciy asura/naraka switchlerden alıp kasanın için foamla doldurarak) Bundaki stock switchler berbat en büyük kötü yanı o
Bütçe çıkamayan dememin sebebiyde biraz buydu hocam. Genelde bu klavyeyi alanlar zaten pek bütçe yükseltemediği için tercih ediyor. Ekstra switch, keycaps'e harcama yapabilecek biri için 1000 TK bandına çıkıp %75 kasaları kovalamak daha mantıklı geliyor bana. Şu da var 'hem ucuza alayım hem lube vb. uğraşırım' diyenler için güzel.

Son düzenleme:
Bütçe çıkamayan dememin sebebiyde biraz buydu hocam. Genelde bu klavyeyi alanlar zaten pek bütçe yükseltemediği için tercih ediyor. Ekstra switch, keycaps'e harcama yapabilecek biri için 1000 TK bandına çıkıp %75 kasaları kovalamak daha mantıklı geliyor bana. Şu da var 'hem ucuza alayım hem lube vb. uğraşırım' diyenler için güzel.
Kısacası mod muhabbetine girmek isteyen kişiler için birebir klavye demek yanlış olmaz. Dediğiniz gibi ekstra harcama ile iyi duruma geliyor.

Bu fiyata hotswap oldugu icin tercih edilir zaten edilecekse.
Modlamak icin kullanilabilir. Guzel bir PBT ve V3 Creamy'ler + 2-3 kat tape mod ve stablara bandaid sonrasi bir de sesini dinlemek lazim.
Tabii keycapler ve V3 Creamyler yaklasik bir 700-800TL'ye gelecek ama sonrasinda baska klavyelerde de kullanilabilecek seyler.
kanka v3 cream ve pbt keycasp alacak insan neden bunu alsın açıkçası potansiyel öldürüyor onun yerine biraz daha koyup ortalama bir case almak çok daha mantıklı. bunu hotswap için almayı düşünüyorsanız ali den yada sahibindenden uyguna switch keycaps almanız olur, çok uyguna düşen şeyler oluyor.

Kısacası mod muhabbetine girmek isteyen kişiler için birebir klavye demek yanlış olmaz. Dediğiniz gibi ekstra harcama ile iyi duruma geliyor.
yani yanında ekstra şeyler ile geliyor değiştirmek falan için güzel tercih ancak kalitesine çok hakim olmadığım için olumlu yorum yapamıyorum maalesef tabi biraz ilgilenen ve uğraşmak istemeyen insanlar için mantıklı bir karar olabilir giriş seviyesi bir ürün olarak.

kanka v3 cream ve pbt keycasp alacak insan neden bunu alsın açıkçası potansiyel öldürüyor onun yerine biraz daha koyup ortalama bir case almak çok daha mantıklı. bunu hotswap için almayı düşünüyorsanız ali den yada sahibindenden uyguna switch keycaps almanız olur, çok uyguna düşen şeyler oluyor.
Potansiyel niye ölsün kanka en kötü mekanik klavye bile iyi klavye haline getirebilir. Kişi ileride değiştirmek isterse ekstra sadece kasa alacak, elinde keycap ve switch var zaten.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı