Çözüldü Steam Arkadaş hediyesi nasıl iade edilebilir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

TAMİRATÖR

Decapat
Yer
Konya
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
5070 Tİ
R7 7800X3D
Sa herkese iyi sosyaller.

Geçen bir arkadaşım bana oyun hediye etti fakat kısa süre sonra aramızda gecen ufak bir tartışma sonrası beni engelledi. Steam'den de ona ulaşamıyorum. Aldığı oyunu ona iade etmek istiyorum. Biraz uğraştım fakat bir iade seçeneği vs bulamadim. Bu konuda ne yapabilirim?

Çözüm
Satın alan kişi iade edebiliyor diye biliyorum.

Hediyeyi kabul eden kişinin iade edebilir tikini işaretlemesi lazım, o halde hediye eden kişi iade edebilir.

Hocam iade talebi oluşturamıyorum sadece fotoğrafını attığım seçeneği isaretleyebiliyorum.

Oda beni engellediği için pek mümkün değil gibi sağlık olsun yapacak bir şey yok gibi.
Kendisi talebi oluşturması gerekiyor.
Sa herkese iyi sosyaller.

Geçen bir arkadaşım bana oyun hediye etti fakat kısa süre sonra aramızda gecen ufak bir tartışma sonrası beni engelledi. Steam'den de ona ulaşamıyorum. Aldığı oyunu ona iade etmek istiyorum. Biraz uğraştım fakat bir iade seçeneği vs bulamadim. Bu konuda ne yapabilirim?

2 saat oynamadıysa hesap detayları kısmında hediyeyi iade alabiliyorsunuz fakat arkadaşınız onu bildiği için açıp AFK bırakmıştır bile.

2 saat oynamadıysa hesap detayları kısmında hediyeyi iade alabiliyorsunuz fakat arkadaşınız onu bildiği için açıp AFK bırakmıştır bile.

Hediyeyi ben almadım arkadaşım aldı o sebeple ben iade edemem sanırım ve henüz 2 saati geçmemişim.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20260127_120017_Steam.jpg
    Screenshot_20260127_120017_Steam.jpg
    125,5 KB · Görüntüleme: 15

Hediyeyi kabul eden kişinin iade edebilir tikini işaretlemesi lazım, o halde hediye eden kişi iade edebilir.

Hocam iade talebi oluşturamıyorum sadece fotoğrafını attığım seçeneği isaretleyebiliyorum.

Oda beni engellediği için pek mümkün değil gibi sağlık olsun yapacak bir şey yok gibi.
Kendisi talebi oluşturması gerekiyor.

Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı