Akasa Vegas Chroma nasıl?

Stok soğutucudan çok farkı yok.

1600 af işlemcim var ggbyte b540 sh2 var bir de. O.C yapmıyorum açıkçası sadece görsel olarak güzelleştirmek istiyorum kasayı. F/p ürünü baika argb ürünler varsa tavsiyeye açığım. Argb olması şart ama. FRainbow istemiyorum.

@Xaayaah

Siz maksimum bütçe ve kasa bilgisi sunun. Ona göre bakalım.

Kasa: POWER BOOST VK-P1900B 500W USB 3.0 ATX Mesh Panel Fixed Rainbow Fan Siyah Kasa (JBST-VKP1900B)

Kasamı çok seviyorum, çok aham şaham bir marka olmasa da hava akışı olarak kusursuz. Üzerlerindeki sabit rainbow fanlarından sadece egzoz fanı argb yapacağım, bir de işlemci soğutucu argb olacak, ramler zaten argb. Yarı argb olsun istiyorum. ileride bir de arg şerit çekeceğim cam çerçeve kısmına. Bütçe şimdilik 250 1 adet 12 cm fan ve cpu soğutucu için.

@Xaayaah

Mevcut bütçe içerisinde ARGB ürünler bulmanız çok kolay değil. F/P odaklı bazı ürünler seçebilirsiniz. Bu açıdan da Snowman'i tercih etmek yanlış olmaz. Forum içerisinde de işlemci soğutucusunu baya bir üye kullanıyor.

Kasa fanı olarak yine aynı marka üzerinden devam edilebilir.

Sadece görüntü istiyorsanız bunu öneririm;
başkan bazı yorumlarda stok soğutucudan daha kötü olduğunu okudum soğutma olarak.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı