Akbank ATM kart yuttu

Hemen arayıp kartınızı iptal edin. Çok acil bir şekilde.

Daha sonra maalesef tekrar kart istemek zorunda kalacaksınız. Eğer paranız var ise içeride hızlı davranmalısınız. ATM'ler üzerinde çeşitli dolandırıcılık düzenekleri kurulabiliyor.

Aktive etmeme rağmen gelen hata.

Papara kullanıyorsun sanırım. Papara ile iletişime geç. Kartı iptal ettir ya da sanal karta geç. Benim de kartım toslaydı Akbank ATM'si hiçbir şey yapmamama rağmen yuttu sonra kartı iptal ettiler sanal karta geçtim. İstiyorsan fiziksel kart al.

Hemen arayıp kartınızı iptal edin. Çok acil bir şekilde.

Daha sonra maalesef tekrar kart istemek zorunda kalacaksınız. Eğer paranız var ise içeride hızlı davranmalısınız. ATM'ler üzerinde çeşitli dolandırıcılık düzenekleri kurulabiliyor.

75 kurusum var. Kartın 0.01TL limiti var. Ve gray Card Black değil o yüzden sorun yaşamam bence.

Hocam maalesef ki sistemde aktif değil olarak göründüğü için kartı yutmuş. Geçmiş olsun. Dediğim gibi Akbank'ı arayın.

Kartınız başarıyla aktive edilmiştir dedi. Black karttada aynı sorunu yaşıyordum kapatırken. Daha Papara kullanmayacağım zaten. Bu kadar rezillik üst üste gelemez.

Ben şu zamana kadar hep Tosla kullandım 1 kere yuttu kartımı ATM sonra da fiziksel değil sanal kart kullanmaya başladım. Zaten fiziksel işlem yapmıyorum.

Hocam. Daha yeni almıştım 900 nakit yükleyecektim bu kadar şanssızlık olmaz. Acil ödeme yapmam lazımdı bir de onunla uğraşacağım. Seneye banka kartına geçerimde kurtulurum şu illetlerden.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı