Akbank nasıldır?

Recep34

Picopat
Daha fazla  
Öncelikle hepinize iyi günler diliyorum. Babam emekli maaşını Akbank'tan alıyor. Geçen hafta babam emekli maaşını çekerken Akbank ATM'si 150 TL komisyon ücreti kesmiş. Bugün babamla birlikte bankaya gittik orada ilgilenmediler ben de 2 ay önceye kadar Akbank kullanıyordum vadeli hesabım vardı aylık getirisi hiç yoktu. Üstelik Akbank'tan vadeli hesap açtığım gün oradaki banka çalışanı bize bizim faiz oranlarımız aylık yüzde 45 dedi ama aylık yüzde 35 faiz oranı veriyordu. Sonra bankaya gittim orada çalışan ilgilenmedi öyle bir şey yok bizim faiz oranımız yüzde 35 dedi, ben de sinirlendim, oradan hesabımı kapatıp denizbanka gittim, orada vadeli hesap açtım. DenizBank'ta faiz oranı yüzde 52 veriyor. Akbank kullanıp memnun olan var mı merak ettim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle hepinize iyi günler diliyorum. Babam emekli maaşını Akbank'tan alıyor. Geçen hafta babam emekli maaşını çekerken Akbank ATM'si 150 TL komisyon ücreti kesmiş. Bugün babamla birlikte bankaya gittik orada ilgilenmediler ben de 2 ay önceye kadar Akbank kullanıyordum vadeli hesabım vardı aylık getirisi hiç yoktu. Üstelik Akbank'tan vadeli hesap açtığım gün oradaki banka çalışanı bize bizim faiz oranlarımız aylık yüzde 45 dedi ama aylık yüzde 35 faiz oranı veriyordu. Sonra bankaya gittim orada çalışan ilgilenmedi öyle bir şey yok bizim faiz oranımız yüzde 35 dedi, ben de sinirlendim, oradan hesabımı kapatıp denizbanka gittim, orada vadeli hesap açtım. DenizBank'ta faiz oranı yüzde 52 veriyor. Akbank kullanıp memnun olan var mı merak ettim?

Akbank diger bankalara göre daha güzel hoş faizi az kredi kartı veya kredi cekme yönünde güzel Finansbank garanti rezalet.

Selamlar, gözlemlediğim kadarıyla Akbank şubelerinde çalışanların bilgi birikimi pek yüksek değil bu sebepten ötürü mobil bankacılık kısmında daha gelişmiş teknolojilere sahip olduklarını düşünüyorum. Yatırım işlemlerimi Akbank üzerinden gerçekleştiriyorum ve genel anlamda memnunum. Vadeli hesap konusunda ise mobilde size özel faiz oranı çıkarıyor buradan işlemleri gerçekleştirebilirsiniz ileride yeniden kullanmayı düşünürseniz. Bunun dışında tek diyebileceğim Akbank kullanın ama şubeye işiniz düşmeden :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı