Akbank'tan nasıl borç alınır?

Olumlu yanıt gelmedi, sanırım pasif bir gelirim görünmediği için 1 TL bile alamıyorum. :(
Kredi notunuz olmadığı için değerlendirme bu şekilde sonuçlandırılmış olabilir. Gecikmiş borcunuz veya başka bir olumsuz durum yoksa bankanın şubesine giderek gelir belgeniz ile başvuru yapabilirsiniz. Yine de bir yakınınızdan bu parayı rica etmeniz çok daha mantıklı olacaktır. Banka ile uğraşmaya değeceğini pek düşünmüyorum. Belgeli geliriniz ve kredi notunuz mevcut olmadığında limit almanız çok zor olabiliyor.
 
Kredi notunuz olmadığı için değerlendirme bu şekilde sonuçlandırılmış olabilir. Gecikmiş borcunuz veya başka bir olumsuz durum yoksa bankanın şubesine giderek gelir belgeniz ile başvuru yapabilirsiniz. Yine de bir yakınınızdan bu parayı rica etmeniz çok daha mantıklı olacaktır. Banka ile uğraşmaya değeceğini pek düşünmüyorum. Geliriniz ve kredi notunuz mevcut olmadığında limit almanız çok zor olabiliyor.

Sağ olun, yanıtlar için teşekkürler herkese iyi geceler.
 
Olmaz hocam tekrardan teşekkürler, tanımadığım birinden para/borç alamam. Diğer bankalara bakacağım illa biri verir :D

O zaman bir yakınından borç alman veya Letgo gibi platformlardan 2. el bir ürününü satabilirsin. Günlük yevmiye veren bir dukkanda ise girip 1 gun calisip cikman da bir secenek.

Herhangi bir kredi kartın veya adına kayıtlı sağlam mal varlığın yoksa bankaların para vereceğini sanmam, yoksa her önüne gelen alirdi.
 

Geri
Yukarı