İlginç, sebebini merak ettim. Acaba uçak ile mi alakalı? İngiliz F35'i denize düştü
Son düzenleyen: Moderatör:
İngiltere Savunma Bakanlığı pilotun atladığını, yüzerek tekrar uçak gemisine ulaştığını belirtti. Saçma sapan anlam çıkartmaya gerek yok, belli ki uçuş sırasında bir aksilik olmuş ve pilot atlamış.Koral.
Bazen olabilecek bir şey olamaz. Arızadan başka bir şey olamaz. Uçak milyon dolarlar değerinde sonuçta.
Her şeyi geçtim durduk yere müttefikimizi neden vuralım yani? Gereksiz aksiyon mu arıyoruz?İngiltere Savunma Bakanlığı pilotun atladığını, yüzerek tekrar uçak gemisine ulaştığını belirtti. Saçma sapan anlam çıkartmaya gerek yok, belli ki uçuş sırasında bir aksilik olmuş.
Bir pilotun isteyeceği son şey atlama koltuğunu kullanmaktır. Milyon dolarlık bir makineyi bırakıp kendi canını kurtarmak ve sonrasında bu olayın sende yaratacağı psikolojik etki...Uçak milyon dolarlar değerinde sonuçta.
O öyle biri. Yorumlarına şaşırmayın.Görünmez füze falan mı atıyor? Ayrıca Bkz.NATO üyesi.
Az önce atom bombası ile bir F-35'in düşürüldüğünü mi iddia ettiniz, ben mi yanlış anladım?Koral ve Korkut birlikte çalışınca tespit edilemiyor. Korkut atom bombası atabiliyor zaten onunla vurmuşlardir. Mersinden falan Akdeniz yakın zaten.
Gizli bilgi, herkese yayma.Az önce atom bombası ile bir F-35'in düşürüldüğünü mi iddia ettiniz, ben mi yanlış anladım?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.