Kendim için konuşursam iPhone 7 için paraya kıyıp orijinal batarya temin ederdim.
Servis dışında orijinal bulamaz iPhone dışarı satmıyor iPhone 7 içinde orijinal bataryaya gerek yok bence Deji veya Galio iş görür hatta orijinaldende iyi hocam.
Kendim için konuşursam iPhone 7 için paraya kıyıp orijinal batarya temin ederdim.
Hocam şimdi ben mallık yapıp bu bataryayı aldım maalesef. Kullanmalı mıyım lütfen cevap verin.Servis dışında orijinal bulamaz iPhone dışarı satmıyor iPhone 7 içinde orijinal bataryaya gerek yok bence Deji veya Galio iş görür hatta orijinaldende iyi hocam.
Hocam şimdi ben mallık yapıp bu bataryayı aldım maalesef. Kullanmalı mıyım lütfen cevap verin.
Deji batarya orijinalinden daha mı iyiymiş? Güldürmeyin, babam iPhone 6'sında orijinal batarya kullanıyordu, Deji denilen bataryayla değiştirip 5-6 ay kullanınca telefonunun performansından memnun kalmamaya başladı.Servis dışında orijinal bulamaz iPhone dışarı satmıyor iPhone 7 içinde orijinal bataryaya gerek yok bence Deji veya Galio iş görür hatta orijinaldende iyi hocam.
Telefoncu yıllardır tanıdık. Bir sıkıntı çıkmaz güzel ürün alanlarda memnun falan dedi. Birkaç kişi sıkıntı falan olur dedi de kafayı yiyordum az daha. Telefonum benim için çok değerli de.Sıkıntı yaratmaz telefona.
Taktırdığınız telefoncuya sorun bunu takıp telefonunda sıkıntı yaşayan var mı?
Ömrü bittiğinde takma isterseniz dediğim markaları kullanın.
Kafanıza çok takmayın.
Telefonunun performansından memnun kalmamaya başladı. Güldürmeyin.
Hocam o kadar paramız mı var öğrenciyiz.@OnePC
iPhone Pil Değiştirme - Apple Destek (TR)
Daha iyi bir pile mi ihtiyacınız var? Yakınınızdaki bir Apple Store veya Apple Yetkili Servis Sağlayıcısı iPhone'unuzun pilini değiştirebilir. Kapsam türüyle ilişkili ücreti öğrenin.support.apple.com
Anlıyorum hocam, ben sadece bilgi olsun diye attım.Hocam o kadar paramız mı var öğrenciyiz.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.