Akfa batarya pişman eder mi?

• Konuyu başlatan OnePC
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 28
  • Görüntüleme 10.502
Hocam şimdi ben mallık yapıp bu bataryayı aldım maalesef. Kullanmalı mıyım lütfen cevap verin.
Ekstrem durumlar harici günlük kullanımda bir problem yaratacağını pek sanmıyorum, kullanılabilir. Ama her zaman için orijinal bataryanın daha kaliteli ve performanslı olduğunu bilmelisiniz. Bataryanızın performansından memnun kalmazsınız sadece, başka bir problem olacağını sanmam.
Bir dahakine babanız konu açıp beni etiketliyebilir hocam. Yardımcı oluruz.
Kendisine söylerim.

Merhabalar. Dün iPhone 7 telefonuma Akfa batarya taktırdım da pişman olur muyum acaba, bir sorun çıkar mı?

Bataryanın da aynısı şu;
Merhaba iyi günler ben de ı Phone xsmax cihazıma batarya aldım AKFA dan 8 aydır kullanıyorum ve herhangi problem yaşamadım hatta orijinalinden daha iyi diyebilirim sizin durumunuz nedir ? Siz suan memnunmusunuz ve araştırmalarıma göre Türkiye piyasasına yeni girmiş üst düzey batarya lion mah olarak da yüzde 40 lara varan güçlülük sağlıyor

Merhaba iyi günler ben de ı Phone xsmax cihazıma batarya aldım AKFA dan 8 aydır kullanıyorum ve herhangi problem yaşamadım hatta orijinalinden daha iyi diyebilirim sizin durumunuz nedir ? Siz suan memnunmusunuz ve araştırmalarıma göre Türkiye piyasasına yeni girmiş üst düzey batarya lion mah olarak da yüzde 40 lara varan güçlülük sağlıyor
Ben memnunum gayet.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı