Akif Erdem Gangsta's Paradise

Makaleler
8
Yer
İstanbul
Merhaba Sosyal. Canlı ders teneffüsündeyken geldi aklıma. Öğretmen dizisinin güzel sahnelerinden bir Gangsta's Paradise videosu oluşturdum. Videoyu aşağıya bırakıyorum. İyi Seyirler. Video hakkındaki düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim. İyi Sosyaller.

Videoyu izlemek için üstte yazan başlık ismine tıklayın, ayrı sekmede YouTube açılacaktır.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Harika olmuş hocam. Bazı yerlerde videoların sesi gelseydi iyi olurdu. Elinize sağlık.
Arka plandaki müzikler ile çakıştığı için sesleri açamadım maalesef. Ama bundan sonraki videoda ses olmasına dikkat edeceğim :)

Çok iyi olmuş.

Sanırım Mr. Hiiragi's Homeroom adlı Japon dizisinin uyarlamasıydı bu. Japon dizisinin birkaç bölümünü izledim. Türk versiyonu oyunculuklar olarak çok daha başarılı. Özellikle ana karakterin oyunculuğu çok iyi bence.

Bir İlker Kaleli aşığı olarak söylüyorum, muhteşem olmuş. Ama bazı yerlerde şarkı biraz kısılıp, dizinin sesleri gelseydi tadından yenmezdi. Bir sonrakinde Yaman Koper (Çağatay Ulusoy) olursa güzel olur, takipteyim.
Ses konusunda haklısınız. Fakat arka plan müzikleri ile ses bozulabilirdi. İkinci bir video yapabilirim bunun için.

Bundan sonra Poyraz Karayel hakkında yapmayı düşünüyorum. Aslında video da hazır. Yarın bu kategoride yayınlarım :) Daha sonra Yaman Koper yaparım.

Ses konusunda haklısınız. Fakat arka plan müzikleri ile ses bozulabilirdi. İkinci bir video yapabilirim bunun için.

Bundan sonra Poyraz Karayel hakkında yapmayı düşünüyorum. Aslında video da hazır. Yarın bu kategoride yayınlarım :) Daha sonra Yaman Koper yaparım.
Hep ders mi çalışacağız?
Elinize sağlık.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı