Akilli bileklik tavsiyesi

Benim bildiğim kadarıyla 4te var. Mi band 5i bilmiyorum. Ama dili İngilizce olsa da benim için bir sorun olmaz.

Şarjı ne kadar gidiyor peki? Tabii açtığınız özelliklere göre artıp azalabilir ama ortalama ne kadar sürede bir şarj ediyorsunuz?
Yüzde yüz şarjınız olduğu zaman 15 20 gün gider. Hatta daha fazla bile olabilir.
 
Ben alacak olsam(ki önümüzdeki ay almayı düşünüyorum) Mi Band 5 alırdım. Tasarım olarak ve özellik olarak gayet tatmin ediyor. Fiyatı da 250 TL civarlarında makul sayılabilir. Birde 2 gün önce TR dil desteği de geldi. Daha ne olsun.
 
Honor Band 5 almayı düşünüyordum ama Huawei cihazlar dışında Huawei Health mobil uygulaması bozukmuş çalışmıyormuş yorumları var. Bu sorunu yaşayanlar var mı? Arkadaşımın Samsung Galaxy S10e (Android 10) telefonuna saat bağlanmaz oldu. Güncellemeniz gerekiyor uyarısı var. Google Play Store üzerindeki yorumlara baktım çoğu kişide bu sorun var.
 
Honor band 5 almayı düşünüyordum ama Huawei cihazlar dışında Huawei health mobil uygulaması bozukmuş çalışmıyormuş yorumları var. Bu sorunu yaşayanlar var mı? Arkadaşımın Samsung Galaxy S10E (Android 10) telefonuna saat bağlanmaz oldu. Güncellemeniz gerekiyor uyarısı var. Google Play Store üzerindeki yorumlara baktım çoğu kişide bu sorun var.

Mi Band 5 al bence uygulamasının hiçbir hatasını görmedim.
 

Geri
Yukarı