Akıllı RGB ampul önerisi

Katılım
13 Haziran 2020
Mesajlar
421
İnternette araştırırken Xiaomi ve yeelight olarak iki ampul gördüm bunların da ayrı ayrı versiyonları, bir sürü de farklı satıcıları var ama farklı fiyatlarda.

Odamda kullanmak üzere RGB'si güçlü olan bir ampül arıyorum ama kafam karıştı.

Öneriniz varsa link de bırakabilirseniz çok sevinirim.
 
Tavan lambası olarak değil de masa lambası, abajur gibi şeylerle kullanmanı tavsiye ederim. Çünkü yüksek ışık miktarı tatmin edici değil Yeelight'larda. Arkadaşların attığı linkler işini görür. Aldığım en güzel iki şeyden biri olabilir. Diğer harika olan şey de "Ikea Tertial".
Yeelight neredeyse 2 kat daha pahalıya geliyor aradaki fark nedir?
Lumen farkı, bir de akıllı asistan desteği gibi farklılıklar var anladığım kadarıyla ancak biraz gereksiz kaçıyor bana göre. Birinci nesil kullanıyorum ve aradığım her şey var. Uyumadan önce otomatik kapanma vs. birçok özellik barındırıyor. İkinci nesil Yeelightlarda Razer Chroma desteği olduğu yazıyor ancak bunlar kullanacağım şeyler değil. Light versiyonunda 950 lümen belirtilmiş. Yüksek ışık verecektir.
 
Son düzenleme:
Eğer ucuza istiyorsan bunu önerebilirim.

Zaten onu kullanıyorum memnun değilim renkleri cılız çok.
Tavan lambası olarak değil de masa lambası, abajur gibi şeylerle kullanmanı tavsiye ederim. Çünkü yüksek ışık miktarı tatmin edici değil Yeelight'larda. Arkadaşların attığı linkler işini görür. Aldığım en güzel iki şeyden biri olabilir. Diğer harika olan şey de "ıkea tertial".

Lumen farkı, bir de akıllı asistan desteği gibi farklılıklar var anladığım kadarıyla ancak biraz gereksiz kaçıyor bana göre. Birinci nesil kullanıyorum ve aradığım her şey var. Uyumadan önce otomatik kapanma vs. birçok özellik barındırıyor. İkinci nesil yeelightlarda Razer Chroma desteği olduğu yazıyor ancak bunlar kullanacağım şeyler değil. Light versiyonunda 950 lümen belirtilmiş. Yüksek ışık verecektir.

Evet ben de tertial e takacağım.
Mi bulb Lite ve essential olanının farkı nedir?
YouTube de başlığa Lite yazıp kapak fotoğrafına essential yazmış birkaç arkdadaş bunların farkı var mı?
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı