Akıllı RGB LED ampul önerisi

Omerk_k

Kilopat
Makaleler
1
Yer
Samsun
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 3050
İ5-11400H
16GB RAM
500 GB SSD + 1TB HDD
Meslek
Grafik Tasarımcı
Merhaba odama akıllı LED ampul almayı düşünüyorum Bluetooth Wi-Fi sesle kontrol özelliği olan ve en önemlisi beyaz rengide içinde barındıran bir LED ampul istiyorum aşağıda koyduğum ürün çok güzel fakat pahalı geldi başka ne önerirsiniz?

1728217598575.png

Yani buna 400 de verebilirim ama bunun altında öneri alayım şimdilik

@MekatronikciAbi
Hocam WiFi alıcı birşey arıyorsanız aşağı yukarı aynı fiyatlar ama kumandalı vs arıyorsanız fiyatlar düşüyor baya.

Hocam Wi-Fi alıcı bir şey arıyorsanız aşağı yukarı aynı fiyatlar ama kumandalı vs arıyorsanız fiyatlar düşüyor bayağı.

Ben şöyle diyeyim o zaman şu modellerden hangisini almalıyım? Bu 3'ünden hangisi sizce?

TP-Link Tapo L530E​

Cata CT-4000​

S-Link Swapp SL-RGB12​

Hocam dikkat edin bazıları o kadar az ışığa sahip oluyor ki odada gölge oluyor, 90 95TL'ye almıştım bende.

W değerine mi lümene mi neye bakmak gerek odamda şu an RGB kumandalı bir ampul var bunu Lambader'e takmayı düşünüyorum akıllı olani ise odama

W değerine mi lümene mi neye bakmak gerek odamda şu an RGB kumandalı bir ampul var bunu Lambader'e takmayı düşünüyorum akıllı olani ise odama
Hocam watt değeri tasarruf içindir. Parlaklık değeri (lm) lümen, sıcaklık değeride K(Kelvin) ibaresi ile gösterilir.

TP-Link Tapo L530E
Bence bunu alın hocam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı