Akıllı saat almak mantıklı mı?

Shyquick

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Amd Ryzen 7 8845HS, RTX 4070, 32 GB Ram, 1 TB SSD, 2K, 17.3 inç, 240 Hz.
Arkadaşlar akıllı saat yerine sadece saat gösteren saatler alınır mı? Trendyol'da bayağı uygun ve güzeller. Örnek olarak link atacağım.
Arkadaşlar şunu söyleyeyim. Sadece Trendyol'dan alacağım ve bu fiyat aralıklarında daha iyisi var mı Trendyol'da?

Akıllı saatleri işe yarar bulmuyorum. Kol saati bildiğimiz mekanik şekilde olmalı bana kalırsa. Amacı saati göstermek, bildirimlere bakmak veya aramaları yanıtlamak istersem telefonu çıkarırım zaten. Olmayan ütopik Cyberpunk dünyasında yaşıyormuş gibi davranmaya gerek yok.

Sporla ilgilenmiyorsan alma ya da alacaksan pahalı olmayan sade bir şey al ileride pişman etmesin.
Hocam attıklarım iyi mi?

Akıllı saatleri işe yarar bulmuyorum. Kol saati bildiğimiz mekanik şekilde olmalı bana kalırsa. Amacı saati göstermek, bildirimlere bakmak veya aramaları yanıtlamak istersem telefonu çıkarırım zaten. Olmayan ütopik Cyberpunk dünyasında yaşıyormuş gibi davranmaya gerek yok.
Hocam attığım saatler iyi mi? Saati göstersin dediğiniz gibi yeter.

Bu saatler iki gün sonra paslanmaya başlar. 400 TL bunlara vereceğinize biraz daha para biriktirip markalı bir saat almanızı öneririm.
Link atsanız iyi olur.

Bu saatler iki gün sonra paslanmaya başlar. 400 TL bunlara vereceğinize biraz daha para biriktirip markalı bir saat almanızı öneririm.
Hocam bende 3K para var. Biraz daha katıp samsung watch 5 alacaktım. Önceliğim ekipman dizmekti. Konu açtım ve çoğu kişi gerek yok saate dedi. Bende almayacaktım ama yine de şöyle güzel kolumda dursun istiyorum. Saati gösterse yeterli. Link atsanız baksam iyi olur.

Saat yerine başka bir şey al cidden gereksiz. Kapitalist dünyanın bizlere yeni bir dayatması bu.
Hocam zaten birkaç şey alacağım. Gelmişken iyi kötü bir şey istemiştim.

Yanlışın var bende Seiko saatler var çok ağır. Mekanik aksamı güzel ama ağır ve camları çiziliyor. Akıllı saatler seramik kaplama asla çizilmez. Bir de saatteki NFT cüzdan taşımadan ödeme yapmamı sağlıyor. Misal denize gidince saat yetiyor telefon cüzdan almıyorum. Kısa aramalarda da iyi oluyor. Ya da mesajlara bakarken.

2. olarak bir saat en kötü 5ATM dayanımı olacak. Sudan etkilenmeyecek. Ucuz çakma saatlerde bu yok. Ucuz saat alınmaz. En kötü Xiaomi saatleri var 1100TL ondan al.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı