Akıllı saat önerisi

Makaleler
8
Merhaba,
Akıllı saate ihtiyacım var. Telefondan belli bir mesafeden uzaklaşınca uyarı vermesini istiyorum. Olabildiğince ucuz F/P bir model olmalı:) Kullanılacak telefon Samsung marka bir telefon. Kaliteli ve sorunsuz çalışması, şarjının uzun gitmesi önemli, kullanımı da kolay olmalı. Öneriler için şimdiden teşekkürler.
@Emin Çıtak Umarım tecrübelerinizi paylaşırsınız:)

Tam bütçe var mı hocam?

En ucuz bunu önerebilirim. Güzel modeldir. No - name dandik modellere bakmayın.

Bütçe nedir tam olarak? Minimum ve maximum değeri verirseniz en F/P modeli bulabiliriz.
Bir bütçe yok, kullanım amaçları yukarıda yazdım zaten. Bunları karşılayan ortalama bir model. İllaki bütçe diyorsanız 750 lira diyeyim:)
@Samotne Ciasteczka Telefondan uzaklaşınca bildirim verme, titreşme, ses çıkartma, bir şekilde bağlantının koğtuğunu bildirmesi gerekiyor:) Böyle bir özelliği var mı bu saatin?

Bir bütçe yok, kullanım amaçları yukarıda yazdım zaten. Bunları karşılayan ortalama bir model. İllaki bütçe diyorsanız 750 lira diyeyim:)
@Samotne Ciasteczka Telefondan uzaklaşınca bildirim verme, titreşme, ses çıkartma, bir şekilde bağlantının koptuğunu bildirmesi gerekiyor:) Böyle bir özelliği var mı bu saatin?
Bildiğim kadarıyla var saydığınız özellikleri, ancak hoparlörü yok. O yüzden ses veremiyor, titreyebiliyor sadece. Çoğu ucuz akıllı saatte hoparlör ve mikrofon olmuyor zaten hocam.

750 TL ise buyur o zaman =)

Aşağıdaki saat pembe, evet yanlış görmüyorsun. Renk seçenekleri var, merak etme =)

Bildiğim kadarıyla var saydığınız özellikleri, ancak hoparlörü yok. O yüzden ses veremiyor, titreyebiliyor sadece. Çoğu ucuz akıllı saatte hoparlör ve mikrofon olmuyor zaten hocam.

750 TL ise buyur o zaman =)

Aşağıdaki saat pembe, evet yanlış görmüyorsun. Renk seçenekleri var, merak etme =)
Titrese de olur:)
42mm ve 47mm seçenekleri görüyorum, kullanacak kişinin bileği geniş. Sizce 42mm oyuncak gibi durur mu?

İş akıllı saate gelince çok ucuz şeyler bulmak zor ama bu iyidir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı