Akıllı tahta açılmıyor

Bilişim hocaları ne güne duruyor, keşke dokunmasaydınız. Ek olarak bilişim hocanız ile görüşün, o bir çözümünü bulacaktır. En kötü Vestel'den geliyorlar ve değişim yapıp gidiyorlar.
 
Merhaba bizim okulda akıllı tahtayı sıfırladım. İlk önce açılmıştı ama şimdi açılmıyor. Siyah ekran geliyor sonra Fatih yazısı görünüyor fakat başa sarıyor.
Kurum malına verilen zararın bedeli cidden ağır oluyor. Ne sebepten dolayı sıfırlama gereksinimi duydunuz? Şuanki durumda sizin elinizden hiçbirşey gelmez. Dua edin kimin yaptığı anlaşılmasın.
 
O özelleştirilmiş Windows'ların sıfırlama kısmı bozuk olabiliyor. Madem sıfırlamak istediniz (sıfırlama nedeninizi anlıyorum, bende istiyorum :D) USB ile temiz kurulum yapsaydınız keşke. Fakat onun dokunmatik sürücüsü gidecekti her türlü. Bilmiyorsanız kurcalamasaydınız keşke. Windows 8.1 olan tahtalar için konuşuyorum; Program dosyaları (x86) klasöründe sanırım dokunmatik sürücüsü vardı. Onu başka sınıftan alın, sonra temiz kurulum yapıp o sürücüyü kurun.
 
Merhaba bizim okulda akıllı tahtayı sıfırladım. İlk önce açılmıştı ama şimdi açılmıyor. Siyah ekran geliyor sonra Fatih yazısı görünüyor fakat başa sarıyor.

Arkadaşlar konu bence troll çünkü bu saate 1. okul olmaz 2. böyle böyle bir durumu hocalar mutlaka fark ederlerdi bir şekilde 3. bunu foruma yazmak için teknolojik alet kullanılması lazım yani bu da zaten disiplin kınama suçu yani konu troll bence ama tabii ki de gerçek olabilir ama büyük ihtimalle troll konu vakası dikkat çekmek için.
 
Okulda tahtalarla uğraşırıdım. Sınıfta adım çıkmıştı. Tahtaya bir şey olsa benden biliyorlardı.
En ufak sorun da da çağırıyolardı.
Aynı ben. :( Bilgisayarlardan anladığım için (en azından sınıfa göre) tahtaya bir şey olduğu zaman benden biliyor bazıları. explorer.exe çöküyor benden biliyorlar arkadaş. Ben niye çökerteyim explorer.exe'yi? :D
 

Yeni konular

Geri
Yukarı