Akıllı tahtanın ekranı komple kırıldı

• Konuyu başlatan 818193
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 18
  • Görüntüleme 3.385

818193

Femtopat
Arkadaşlar bugün okulda akıllı tahtanın ekranı komple kırılmış. Kimin kırdığı da belli ama arkadaşı öyle bırakmak istemiyoruz pahalıya patlar gibi duruyor çünkü. Tahtanın içinde sıkıntı yok ama ekran tuz buz oldu maliyeti ne kadar olur? Sınıfta toplanabilir bir meblağ mı?

IMG-20241003-WA0002.jpg

Arkadaşlar bugün okulda akıllı tahtanın ekranı komple kırılmış. Kimin kırdığı da belli ama arkadaşı öyle bırakmak istemiyoruz pahalıya patlar gibi duruyor çünkü. Tahtanın içinde sıkıntı yok ama ekran tuz buz oldu maliyeti ne kadar olur? Sınıfta toplanabilir bir meblağ mı?

Eki Görüntüle 2321918
Nasıl kırıldı hocam?

Eki Görüntüle 2321918

Akıllı tahtaların tek para eden kısmı ekrandır zaten. Yeni bir akıllı tahta almanız lazım geçmiş olsun.

Eki Görüntüle 2321918
Tahtanın iç ekranda sorun var mı? Görüntü geliyorsa uyguna hallolur da iç ekran da sorunluysa pahalı olabilir.

Aynen öyle. Kamu malına zarar vermek ile ilgili bir tutanak da yüksek ihtimalle sicilinize işlenir.
Eğer bunu yapan ben yaptım diyerek üstlenirse onun siciline kamu malına zarar diye işlenir ve masrafı kitlenir, aksi taktirde de tüm sınıfa tutanak tutulur fakat sadece örgün eğitimini etkiler siciline işlemez çünkü faili meçhul.

Bunlar dokunmatik ekran değil, kızılötesi ile çalışan ekranlar ekranın tüm köşelerinde bir adet bulunur, o nedenden ötürü çok pahalıya patlayacağını sanmıyorum, (hepsi kızılötesi mi emin değilim eğer gerçekten kapasitif benzeri bir ekran varsa geçmiş olsun)
Ancak kamu malına zarardan umarım yapan kişi hakkettiği bir cezayı bir güzel çeker.

Troll konu gibi geldi. Aynı fotoğrafı Instagram'da gördüm diye hatırlıyorum. Öğrenci başına 7-8k gibi bir ücret toplanmıştı.

Google ve Yandex images ile arattığımda benzer bir görsel çıkmıyor, gerçek olma ihtimali yüksek.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı