Akıllı tahtanın fanları çalışmaya başladı

@Mucize Kartal hocam softonic'in güvenilir olmadığını öğrendim.
Bu gün indirdiğim dosyayı bilgisayarıma indirdim ve virus total ile tarama yaptırdım sonuç:

Az önce kaspkery ile tarattım birşey bulmadı.

Psiphon vpn'i indirdim bilgisayarımda biraç dakika açık tuttum.
Açık tuttuğum süreç boyunca fanlar ve görev yöneticisindeki değerler normaldi.

Herhangi bir sorun yok şu anlık kasperky zaten otomatik tespit ederdi.
Melon vpn'i deneyeceğim şimdi.

Son düzenleme:
@Mucize Kartal hocam Softonic'in güvenilir olmadığını öğrendim.
Bugün indirdiğim dosyayı bilgisayarıma indirdim ve VirusTotal ile tarama yaptırdım sonuç:

Az önce kaspkery ile tarattım bir şey bulmadı.

Psiphon VPN'i indirdim bilgisayarımda biraç dakika açık tuttum.
Açık tuttuğum süreç boyunca fanlar ve görev yöneticisindeki değerler normaldi.

Herhangi bir sorun yok şu anlık Kaspersky zaten otomatik tespit ederdi.
Melon VPN'i deneyeceğim şimdi.

Kaspersky bulamamış hocam eyvah. ESET webroot Google önemliler yakalamış.

Hocam o bahsettiğiniz şeyde en nihayetinde bir bilgisayar ve sadece ısınıyor, size ait olmadığı için uğraşmanızı çok önermem ama yapacağız diyorsanız bile daha hafif yöntemlerle gitmenizi öneririm en azından. Soru için hiçbir şey olmaz diye garanti veremesek bile bir şey olmayacaktır.

Kaspersky bulamamış hocam eyvah. ESET webroot Google önemliler yakalamış.
Hocam bilgisayarımda da kullandım fanları normal bir şekilde çalışmaya devam etti ve görev yöneticisinde ki değerler de normaldi.

Bence sorun benden kaynaklanan bir şey değil o yüzden tahtayla daha fazla ilgilenmiyeceğim.

Hocam o bahsettiğiniz şeyde en nihayetinde bir bilgisayar ve sadece ısınıyor, size ait olmadığı için uğraşmanızı çok önermem ama yapacağız diyorsanız bile daha hafif yöntemlerle gitmenizi öneririm en azından. Soru için hiçbir şey olmaz diye garanti veremesek bile bir şey olmayacaktır.
Belki virüs indirdiğimden korkmuştum ancak melon vpn chrome eklentilerinden kaldırılmış yani sadece psihpon vpn'i indirmişim.

Kendi bilgisayarıma da aynı site üzerinden indirdim biraz birkaç dakika kullandım.

Fanlar ve görev yöneticisinde ki değerler normal bir şekilde devam ediyordu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı