Akıllı tahtaya uzantı eklemek sıkıntı çıkarır mı?

N0kta

Centipat
Daha fazla  
Öğretmenlerimiz akıllı tahtadan video açacağı zaman saçma sapan reklamlar çıkıyor. Bundan dolayı reklam engelleyici eklersem bana bir sıkıntı çıkarır mı?

yok çıkarmaz kur geç hocaya düzgünce anlatırsan bi problem olmaz ben kuruyorum kızmıyolar aksine mutlu oluyolar bide öğretmen gözünde bilgisayar bilen öğrenci oluyosun kur yani özetle

Öğretmenlerimiz akıllı tahtadan video açacağı zaman saçma sapan reklamlar çıkıyor. Bundan dolayı reklam engelleyici eklersem bana bir sıkıntı çıkarır mı?

Hocam okuldan ters kelepçe takıp alıyorlar seni dikkat et (!)
Bu arada hatırladığım kadarıyla reklam engeleme eklentisi eklenmiyordu internet erişimi yüzünden.

Hiçbir şey olmaz, ben tahtadan Edge ile Chrome'u silmiştim, yine de bir şey dememişlerdi. Sadece yaptığım en küçük harekette bile arkadaşlarımdan "hacker" damgası yiyordum. (Tahtaya o kadar saçma bir imaj atılmış ki, aynı anda Chrome, Edge ve Firefox yüklüydü, Windows'u bile etkinleştirilmemişti.)

Hocam okuldan ters kelepçe takıp alıyorlar seni dikkat et (!)
Bu arada hatırladığım kadarıyla reklam engeleme eklentisi eklenmiyordu internet erişimi yüzünden.

Onu bizde ayarlamamışlardı şöyle ucundan bakmıştım.

Hiçbir şey olmaz, ben tahtadan Edge ile Chrome'u silmiştim, yine de bir şey dememişlerdi. Sadece yaptığım en küçük harekette bile arkadaşlarımdan "hacker" damgası yiyordum. (tahtaya o kadar saçma bir imaj atılmış ki, aynı anda Chrome, Edge ve Firefox yüklüydü.)

Bizde de öyle şimdi sınıftakiler biraz gıcık ondan silmedim.

Yok çıkarmaz kur geç hocaya düzgünce anlatırsan bir problem olmaz ben kuruyorum kızmıyolar aksine mutlu oluyolar bir de öğretmen gözünde bilgisayar bilen öğrenci oluyosun kur yani özetle.

O his çok güzel.

Hiçbir şey olmaz.

Teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı