Twitch Reklamlarını Engelleme

@1xandaro Filtre yerine uBlock Origin'in geliştirici sürümünü de kullanabilirsiniz. Önerdiğim ayarlar ile testten %98 alıyor. Tiktok'a ait 1 ve Apple ait 2 reklam servisini engelleyemiyor. İleride büyük ihtimalle varsayılan uzantıya da benzer iyileştirmeler gelecektir.

@Tesla Bobini Belirttiğim ayarlar ile kullandıktna sonra biraz sitede gezinmeniz gerekiyor. Privacy Badger izleyicileri öğrenince engellemeye başlıyor. Hemen engellemiyor yani. Uzun vadeli buradaki filtreden de daha ideal diyebilirim. Filtre atlatıldığında geliştirici tarafından güncellenmesi gerekiyor. PB ise kendi kendine öğreniyor.

@Tesla Bobini Belirttiğim ayarlar ile kullandıktna sonra biraz sitede gezinmeniz gerekiyor. Privacy Badger izleyicileri öğrenince engellemeye başlıyor. Hemen engellemiyor yani. Uzun vadeli buradaki filtreden de daha ideal diyebilirim. Filtre atlatıldığında geliştirici tarafından güncellenmesi gerekiyor. PB ise kendi kendine öğreniyor.
Yani filtre ayarlarını yapmasam dokunmasam Privacy Badger yüklediğim zaman bir süre sonra engelleyecek mi reklamları?

Evet, ben de Twitch reklamlarını PB engelliyordu. Filtreyi ayrıca diğer kullanıcılar için yayınladım. Filtre sadece Twitch reklamlarını engellemiyor. Daha fazla reklam engellediğinden filtrenin de kullanılmasını öneriyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı