Teneffüste tahtada müzik dinliyorlar diye hocaya söylediğim zaman tehdit edilmiştim, sanki onlar haklı gibi hesap sordular bir de.Bu arkadaşı şikayet edelim cimere. Düzen bunun gibiler yüzünden bozuluyor zaten. Duracakları yerleri bilmiyorlar.
Teneffüste tahtada müzik dinliyorlar diye hocaya söylediğim zaman tehdit edilmiştim, sanki onlar haklı gibi hesap sordular bir de.Bu arkadaşı şikayet edelim cimere. Düzen bunun gibiler yüzünden bozuluyor zaten. Duracakları yerleri bilmiyorlar.
Cihaza, fizik öğretmeni yardımıyla ama sonradan YouTube'u engelliycem dedi bekliyoruz.
Öncelikle bu yorumum sadece eğitmek içindir olay farklı yerlere çekilmesin. Klavye ile Alt Tab atarsan çıkıp oradan Görev Yöneticisi ile kapatabilirsin hocalarımız USB'leri unuttuğu için. Windows 10 olsa sadece soldan sağa bir parmak hareketi yapınca masaüstü yöneticisi --mi deniyor tam bilmiyorum- orası açılıyor ve oradan yine Görev Yöneticisi ile kapatabiliyorsun.
Ufak bir hort. servisatk.exeGörev çubuğuna basılı tutup Görev Yöneticisi'ni acabiliyorsun Alt Tab'a falan gerek yok ama hangi uygulamayı/işlemi/hizmeti kapatacak?
Ufak bir hort. servisatk.exe
Link var mı?
Yani hoca flashı almazsa plan başlıyor.Görev çubuğuna sağ Click yap (basılı tut). Bu işlemi/programı sonlandır.
Görev çubuğuna sağ Click yap (basılı tut). Bu işlemi/programı sonlandır.
Bu kısmı tam anlamadım.flashi tahtaya kopyala
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.