Akım korumalı priz önerisi

YUSUFziya01

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 7600, Asus prime B650m-r, XFX RX 9060 XT 16Gb, Patriot Viper Venom 16 GB 6000 MHz CL30(1x16), KIOXIA EXCERIA G2 SSD, NZXT C750 Bronz, Zoko chiko kasa.
Deprem bölgesinde yaşıyorum ve hala altyapı sorunları kaynaklı elektrik kesintileri git gelleri olabiliyor. Bu yüzden akım korumalı priz almayı düşünüyorum, ne kadar etkili olur? Ve uygun fiyatlı 4'lü akım korumalı priz önerisi istiyorum.
UPS alma imkanım yok.

Deprem bölgesinde yaşıyorum ve hala altyapı sorunları kaynaklı elektrik kesintileri git gelleri olabiliyor. Bu yüzden akım korumalı priz almayı düşünüyorum, ne kadar etkili olur? Ve uygun fiyatlı 4'lü akım korumalı priz önerisi istiyorum.
UPS alma imkanım yok.
https://www.hepsiburada.com/viko-si...ahtarli-p-HBV00000C1JCJ?magaza=tamerelektrik& 2020'de şu üründen üç dört tane almıştım. Hala kullanıyoruz evde. Akım koruma özelliği var diye biliyorum. Kendim de denediğim için gönül rahatlığı ile önerebilirim. UPS gibi elektrik gidince ürünlerini kapamak için ekstra zaman tanımaz bu. Bu noktada yüksek beklenti içinde olmamalısın. Ama tabi normal bir prize göre daha iyi olduğu kesin.

https://www.hepsiburada.com/viko-si...ahtarli-p-HBV00000C1JCJ?magaza=tamerelektrik& 2020'de şu üründen üç dört tane almıştım. Hala kullanıyoruz evde. Akım koruma özelliği var diye biliyorum. Kendim de denediğim için gönül rahatlığı ile önerebilirim. Ama tabii UPS gibi bir beklenti olmamalı.

Hocam en az 4 giriş olmalı 3 yetmiyor.

Tunç matik markasının prizleri güzel hocam.

Bu ürün nasıl hocam? Ve 1050 joule diyor bu değer niçin?

UPS alma imkanım yok.

Çok kalitesiz bir PSU kullanımıyorsan akım korumalıya pek gerek yok gibi sonuçta akım korumalı priz dediğin 2 tane kondansatör'e bakıyor PSU üzerindeki devrelerde aynı işlevi gösterecektir, alacaksan UPS al.

Çok kalitesiz bir PSU kullanımıyorsan akım korumalıya pek gerek yok gibi sonuçta akım korumalı priz dediğin 2 tane kondansatör'e bakıyor PSU üzerindeki devrelerde aynı işlevi gösterecektir, alacaksan UPS al.

UPS için bütçem yok
Sistemi daha topluyorum alırken hepsini alayım dedim, bu PSU'yu alacağım sizce gerek var mı?

UPS için bütçem yok.
Sistemi daha topluyorum alırken hepsini alayım dedim, bu PSU'yu alacağım sizce gerek var mı?

Hocam size kalmış alırsanız zararınıza olmaz sonuçta.

Hocam size kalmış alırsanız zararınıza olmaz sonuçta.

Muhtemelen alacağım zaten her şekilde çoklu priz almam gerekiyor sadece olmasa da sorun olur mu diye merak ettim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı