Akım korumalı priz önerisi

O servisler gibi, ağzı olan konuşanlar gibi boş beleş konuşup bu sefer akım korumalı priz bir işe yaramaz desem haklı durumda olursun arada kalırsın. Ben ne amaçla kullanıldığını ve hangi durumlarda cihazı kurtardığını yazmışım, dediğim gibi şebekeden 260-270v gibi yüksek voltaj geldiği anda sigorta görevi görüp kendi içindeki VDR patlayarak cihaza gidecek yüksek akımı keser. Senin istediğin düşüp çıkmayan stabil voltaj, bunun için sürekli voltajı düzenleyen isminden belli regülatör alacaksın, ups şart değil.

Aniden gelen yüksek akım için priz alman yeterli olur. Yüksek akım gelince priz kendini imha eder. Cihazların yüksek akıma mağruz kalmaz.

Eğer stabil voltaj istiyorsan regülatör alman gerek.

Bu yazdıklarıma göre seçimini yaparsın.

Priz istiyorsan bu priz yeterli olur.

Regülatör çok fazla pahalı geldi. Evimde topraklama sistemi bulunmadığı için kendim yapmayı hedefliyorum. 5'li değil de acaba 6 adet yuva bulunan bir model alsam diye düşünmekteyim. Şöyle gösteriyim aklımda olan modeli.

Kullanmadım hiç ama işe yarar gibi görünüyor. Çoğu prizin mantığı aynı zaten, kötü priz veya iyi priz fark etmiyor bence bir kaliteden sonra.

Bilgisayarı yeni topladım zarar görsün istemiyorum sence bu tarz usp gibi cihazlar çok gerekelimi aynı sorum tv için de geçerli ve hangi voltaj marka model tavsiye edersin?

Hocam 45 liraya bunu aldım 45 lirayı o zaman gerçi işe yaradımı bilmiyorum aldık önlem amaçlı.

Anladim tesekkurler, sisteminizin degeri ne kadar tuttu, elektrik kesildi mi sistemi kurdugunuzdan beri, kesildiyse zarar geldimi sistem bir anda kapaninca?

Hatırlamıyorum da bir kere kesildi galiba. Sorun yok 13bin civarında sistem.
Hocam siz anakart olark Msi x570 kullaniyorsunuz galiba OC suz ram destegi 2633, overclock yapmadan 3600 mhz kullanilmiyor mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…