AKK geri mi geldi?

Samet Kurteş

Megapat
Daha fazla  
TTNET 24 Mbps internet kullanıyorum. AKK varken kotayı geçsem bile 8 Mbps civarına inerdi hız. Birkaç gündür internet yavaş, hız testi yaptım ve 4-5 Mbps arasında bir hızda şu an. Yeni değişiklik falan mı geldi de benim haberim olmadı. Nedeni ne olabilir bunun?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sözde(!) yoğunluk bahanesi olabilir. Akşam saatlerinde genel olarak bir hız kaybı var ama TT bunu en çok hissettirenler arasında. Çoğu ISS 2-3 Mbps hız kaybı yaşatırken, TT yarıya ve hatta daha da altına düşürüyor. AKK ile bir alakası yok aslında. :)

AKK hiç kalkmadı ki :D Aynı b*kun lacivertine döndürdüler sadece olayı göz boyamak için. Maalesef ülkemizde tüketici yararına pek fazla bir şey göremezsin. O yüzden bu interneti kendi tekeline aldığını sanan firmalardan vazgeçip alternatif firmalara yönelmek mantıklı olacaktır.

AKK hiç kalkmadı ki :D Aynı b*kun lacivertine döndürdüler sadece olayı göz boyamak için. Maalesef ülkemizde tüketici yararına pek fazla bir şey göremezsin. O yüzden bu interneti kendi tekeline aldığını sanan firmalardan vazgeçip alternatif firmalara yönelmek mantıklı olacaktır.
Taahhüt bittiği gibi yeni bir internet sağlayıcısına geçmek şart oldu artık. Resmen yasal hırsızlık.

Evet Turknet iyi ama ttner alt yapisindaki bolgelerde sorun cikariyor baya kendi alt yapisi oldugu yerlerde baya kısıtlı

Turknetin altyapisi bulunduğu yerde oturuosan turknete gecebilirsin

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı