AKK Gitti AST Geldi

Tamam da sen bana bu şekilde cevap yazdın "İnternet zaten 19.00-22.00 yavaşlar kullanımdan dolayı." Bende sana dedim ki en azından 5 Mbps düşmüyor hızım.
Anladım dostum merak etme seninki 9mbps iken 5 mbps elbette az gelir ama TT/Superonline/Vadofone kullanıcıları için bu paketler cennet. Yoksa ben de Türk.net kullanıyorum ve normalde 33-35 mbps alırken o saatlerde 12-22 arasında oluyor ama dediğim gibi Türk.net ile karşılaştırmayın bu uygulamayı.

TürkNet'in dezavantajı da VDSL olması ve Twitch'te streaming yaparken upload konusunda problemler yaşatıp, pingleri uçurması.
Evet birde öyle bir sorunu var. Upload ile uğraşmayan için bence seçilebilinir bir firma ama teknik destekleri bazen çok kanser olabiliyor.
Senin çok düşüyormuş ya. Benim arkadaşım 31- 38 arası alıyor yoğun saatlerde hızı en kötü 28-29 görmüş :/

Eski kullanıcılar (yani taahhütü bulunanlar ) yeni tarifelerden etkilenmeden eski hizmetlerini kotasız olarak kullanmaya devem edicekler.

Cayma bedelini ödemenize gerek olmayabilir. Tüketici Hakları 52. madde 4. fıkra

Hangi paketi kullanıyorsunuz? KabloTV var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…