AKK Kalktı mı?

emirhan aslan

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar iki üç gün önce haberlerde AKK'nin kalkacağı söylendi. Peki Vodafone ya da diğer servis sağlayıcıları ne zaman kaldırır bu AKK'yi? Benim internet 16 Mbps 50 GB'ti. Şimdi AKK kalkınca sınırsız mı oluyor?

AKN'li bir pakette müşteriyim. 2 farklı aboneliğim var. Turksat henüz bir bilgilendirme yapmadı.
Türk telekom diye not düştüm.
Türksat aboneliğim benim de var bana da gelmedi ama türk telekom aboneliğimden geldi. Buyrun bu da gelen mesaj internette araştırırsanız bana gelen mesaj çoğu insan da mevcut konuşuluyor 3-4 gündür.
15823E4E-BB24-4055-8921-4B8E5B9CC2D4.jpeg

Belliydi böyle olacağı Akk Akn neyse artık kalkacak dediler. Kota gelmeyecek demediler ya(n)(n)

Arkadaşlar şöyle akk'yi gece 2 sabah 8 arası kaldırdılar yani o saatler arasında yaptığımız indirmeler akk'yi etkilemiyor bunu zaten yapanlar vardı ama artık zorunlu hale geldi diye biliyorum :)

Arkadaşlar ben bu konuyla pek alakalı değilimde, AKK Kalkınca AKK'li ve AKK'siz iki paket mi getirecekler? Yani ben TTNet'ten 50 GB Kotalı kullanıyorum. O öyle devam edecek interneti AKK'siz paket olarak değiştirmek için 60 TL verdiğim internete AKK'siz olması için 90-100 TL mi ödeyeceğim? Öyle olacaksa vay halimize. Parayı ağaçtan toplamıyoruz biz...

Akk açılımı adil kullanım (KOTASI) Btk 2019 kalkacak dedi ! Türk telekom ve diğer iss ler eğer yok "AK" yi kaldırıp "K" yapmışlar üstüne biraz hız verip daha fazla ücret talep etmişler, insanların akıllarıyla gerçekten dalga geçiyorlar, isim değişikliğine gidiyoruz diyinde konu uzamasın. BTK eğer kota vs kaldircaz diyorsa bunun arkasında dursun durmazsa zaten siz konuyu biliyorsunuz...

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı