AKK 'yi aşma sorunsalı

SpeckTRa

Hectopat
Daha fazla  
Arkdadaşlar MTU-MSS ayarları ile AKK 'nin aşıldığını duydum ve bikaç denemede bulundum.
212,112,342,1000 ve 392 MTU değerlerini denedim. 392 'de indirme hızım 500-600 kb/s oranına çıktı. AKK 'lı hali 300 kb/s 'ti. Ama asla normal hatta çıkamadım 1 mb/s olmadı hiç. Sizce hangi değeri kullanmalıyım ?

(Modemim TP-LINK TD-W8151N)

Teşekkürler..

Araştırdım buradan bir arkadaş "Modem arayüzünde istediğiniz ayarı yapmakta serbestsiniz ve bu durum tamamen yasaldır." kanıtını sunmuş fakat şöyle diyor:
"Servis sağlayıcının bu duram engel olması veya olamaması onun problemidir." yani yasal illegal değil.

Araştırdım buradan bir arkadaş "Modem arayüzünde istediğiniz ayarı yapmakta serbestsiniz ve bu durum tamamen yasaldır." kanıtını sunmuş fakat şöyle diyor:
"Servis sağlayıcının bu duram engel olması veya olamaması onun problemidir." yani yasal illegal değil.
Ben legal değil diye biliyorum, legal ise uğraşın o zaman. Ama her zaman iyi sonuç vermeyedebiliyormuş deniyor, tam olarak bilmiyorum ben ama :)))

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı