AKK'nin Kaldırılması için Destek Kampanyası

Her ülkede var ama bizde ki gibi değil. Günlük bir indirme miktarın var o miktarı geçersen hızın düşüyor ve sonra ki gün düzeliyor. Fransa'da 1Gigabit internet 45 £ :(

Adil kullanım uygulaması nedir?

Adil kullanım uygulaması, şebeke kaynaklarının tüm kullanıcıların aynı kalitede hizmet alabilmesine imkan sağlamak için devreye alınan bir uygulamadır.

Bu yazı ttnet'in web sitesinde akk'nin açıklmasını yaparken kullandıgı cümleler.
1- Benim hızımı düşürerek bana nasıl bir kaliteli hizmet sundugunu sanıyorlar.
2- Herşeyi kabul ettik dedikleri gibi altyapıları çöp ve bu hızları kaldıramadıgı için kullanıcıların mağdur olmaması için bu uygulamanın uygulandıgını düşünelim
peki neden bunu pazarlayıp satıyorlar. Ben parasını verip akk'sız bir internet kullandıgımda demekki diğer kullanıcıların kaliteli hizmet almalarına engel oluyorum. Adillik bunun neresinde kaldı peki. Maalesef BTK da bu dünya devi (gelir olarak sadece) firmalara çanak tutarak zaten normalin çok üstünde paralar verdiğimiz internete birde devlet tarafından balta vuruluyor maalesef.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu gözler acaba akk nin kalktığını görecek mi acep ? :) Günlük sınır da çok mantıklı duruyor. 25 megabit internet kullanıyorum ama 10 gün :) ayın 11'in de 3 megabite düşüyor bende bu işten hiçbir şey anlamıyorum :)

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı