Akko 3061S Tokyo R2 vs RK68 vs TK68

Bütçe
1000

skywater93

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Konuda belirttiğim klavyelerden birini almak istiyorum. Connectgame ya da Banggood'dan alacağım. İkisinin de garantisinin sıkıntı olduğunu duydum. Banggood Çin'de olmasına rağmen daha iyi olabilir hatta. Hangi klavye daha iyidir? Bütçem maksimum 1000TL. Hot swap özelliğinin olması benim için önemli. Teşekkür ederim şimdiden.

Arkadaşlar merhaba. Konuda belirttiğim klavyelerden birini almak istiyorum. Connectgame ya da Banggood'dan alacağım. İkisinin de garantisinin sıkıntı olduğunu duydum. Banggood Çin'de olmasına rağmen daha iyi olabilir hatta. Hangi klavye daha iyidir? Bütçem maksimum 1000TL. Hot swap özelliğinin olması benim için önemli. Teşekkür ederim şimdiden.

C1 önermem. Stabları diğerlerine göre kötü. Ben olsam Akko 3061S veya TK68 alırdım. RK68´te güzel ama TK68 daha iyi. Ek olarak önerim LK67´dir.

Burada da TK68´in indirim kodu ve videosu var bir bakın derim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

C1 önermem. Stabları diğerlerine göre kötü. Ben olsam Akko 3061s veya TK68 alırdım. RK68´te güzel ama TK68 daha iyi. Ek olarak önerim LK67´dir.

Burada da TK68´in indirim kodu ve videosu var bir bakın derim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Peki Akko 3061s ve TK68 arasında hangisi sence.

Peki Akko 3061s ve TK68 arasında hangisi sence.
Tk68 daha iyi. Çünkü Hotswap, TK68 veya LK67 alın. Az önce Akko önerdim fakat hotswap değilmiş, TK68 alın @skywater93 . Hotswap olup olmadığını bulamadım. Yeni sürümü sanırım Hotswapmış. Araştırın bakın hangisi Hotswap ise onu alın.

Son düzenleme:
Şuan ona bakıyordum sanırım yeni sürümü hotswapmış. Sorularda birisi hotswap değil demiş, diğeri hotswap demiş siz bir araştırın. Hangisi hotswap ise onu öneririm.
Bu videoda gördüm ben direkt.

Bu videoda gördüm ben direkt.

Hotswappable gözüküyor. O zaman direkt Akko derim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı