skywater93
Hectopat
Daha fazla
Arkadaşlar merhaba. Konuda belirttiğim klavyelerden birini almak istiyorum. Connectgame ya da Banggood'dan alacağım. İkisinin de garantisinin sıkıntı olduğunu duydum. Banggood Çin'de olmasına rağmen daha iyi olabilir hatta. Hangi klavye daha iyidir? Bütçem maksimum 1000TL. Hot swap özelliğinin olması benim için önemli. Teşekkür ederim şimdiden.
tr.banggood.com
www.banggood.com
shop.connectgame.com.tr
shop.connectgame.com.tr

AKKO 3061S Tokyo R2 Mekanik Klavye 61 Tuşlu Kablolu Hot Swap Edilebilen Gateron Prelube Anahtar RGB Cherry Profili PBT Tuş Kapakları Oyun Klavyesi
Yalnızca US$85.99, en iyi AKKO 3061S Tokyo R2 Mekanik Klavye 61 Tuşlu Kablolu Hot Swap Edilebilen Gateron Prelube Anahtar RGB Cherry Profili PBT Tuş Kapakları Oyun Klavyesi online satış mağazasını toptan fiyata satın alın.

GAMAKAY TK68 Mechanical Keyboard 68 Keys Triple Mode Connection Wired Type-C / BT5.0 / 2.4G Wireless with Receiver Gateron Switch XDA Profile PBT Keycaps Hot Swappable RGB Gaming Keyboard
Only US$89.99. GAMAKAY TK68 Mechanical Keyboard is a 68-key triple mode connection keyboard with wired Type-C, BT5.0 or 2.4G wireless with receiver. It features Gateron switch, XDA profile PBT keycaps, hot swappable RGB gaming keyboard.

Keychron C1 TKL-Mekanik Oyuncu Klavyesi-RGB-Hot Swappable-Gateron Red
Keychron C1 TKL-Mekanik Oyuncu Klavyesi-RGB-Hot Swappable-Gateron Red Switch-PC-Mac Uyumlu TİP-C KABLOLU Kolay ve güvenilir bir USB-C soketi ile C1, dizüstü bilgisayarınız veya PC'nize bağlanırken ev, ofis ve oyun kullanımı için en uygun bileşenleri içerir. Özel HOTSWAP PCB, lehimleme veya...

ROYAL KLUDGE RK68 %65 Kablosuz Mekanik Oyuncu Klavyesi-RGB-Hot Swappab
ROYAL KLUDGE RK68 %65 Kablosuz Mekanik Oyuncu Klavyesi-RGB-Hot Swappable-Red Switch-Türkçe Tuş Düzeni Numpad kısmı ve fonksiyon tuşları olmayan %65 kompakt tasarım Kablolu ve Bluetooth üzerinden kablosuz kullanım imkanı, PC tablet ve mobil cihazlarla bluetooth bağlantı Hotswappable switch...