Akko 5087s alınır mı?

Bütçe
3000
Birisi kare ve büyük birisi artı şeklinde girişi.

O zaman sorun olmaz sizin için. Çok kafaya takmayın, ansı'yi sipariş geçin hocam.

Bu arada gümrükte ekstradan vergi bindirmezler değil mi? Wooting 60he alacaktım vergi muhabbeti yüzünden almadım 15K'ya geliyormuş.

@382019 @MuratTheFounder harbiden yok mu ya bu klavye için keycaps. Gerçekten kötü görünüyor yukarıdan bakınca. Görünüş önemli.
Sonradan AliExpress'den alabilirsiniz. Ama siz yukardan bakmayacaksınız ki? Önden bakacaksınız ve ürünü deneyimledim. Önden bakınca cidden çok hoş görünüyor. Fotoğraf yanıltmasın.

Sonradan AliExpress'den alabilirsiniz. Ama siz yukarıdan bakmayacaksınız ki? Önden bakacaksınız ve ürünü deneyimledim. Önden bakınca cidden çok hoş görünüyor. Fotoğraf yanıltmasın.

Hocam şimdi fark ettim %20 gümrük + %10 KDV ödeyeceğim ben buna 6-7k civarına geliyor başka seçenek yok mu TR içi?

En azından Amazon gibi vergisini ürünü öderken ödeyebileceğim bir yerden.

Hocam şimdi fark ettim %20 gümrük + %10 KDV ödeyeceğim ben buna 6-7k civarına geliyor başka seçenek yok mu TR içi?

En azından Amazon gibi vergisini ürünü öderken ödeyebileceğim bir yerden.
Monsgeek'de vergi çıkmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…