Akko 5087s alınır mı?

Bütçe
3000
Sizin için F tuşları çok mu önemli hocam? FN + 1 yapınca F1 olarak sayiliyor ve ben öyle kullanıyorum zorluk da çıkarmıyor bana kalırsa.

Evet maalesef. Bir tuş silme hakkım olsaydı o tuş FN tuşu olurdu bana senelerce işkence çektirdi, nefret ederim.

@382019 klavyeyi geçeceğim yakında, keycap öneriniz var mı Türkçe? Büyük enter kullanabilir miyim?

Son düzenleme:
Evet maalesef. Bir tuş silme hakkım olsaydı o tuş FN tuşu olurdu bana senelerce işkence çektirdi, nefret ederim.

@382019 klavyeyi geçeceğim yakında, keycap öneriniz var mı Türkçe? Büyük enter kullanabilir miyim?
Hangi klavye? Lütfen 5087S demeyin :ROFL:

HyperX vardı, açtığım konularda var.

M1W'i alırken büyük enter seçebilirsiniz ama bence küçük enter seçin çünkü Türkiye'de pek kaliteli keycaps yok, sonradan değişmek isterseniz AliExpress'de falan Türkçe keycaps yok değişemezsiniz.

Büyük enter istek değil ihtiyaç hocam. HyperX pudding keycaps alayım mı yanında ne dersiniz?

Büyük enter istek değil ihtiyaç hocam. HyperX pudding keycaps alayım mı yanında ne dersiniz?
ABS o, PBT kadar kaliteli değil pek yani önermiyorum. Yazik etmeyin güzelim M1W'e. Pudding keycapsler klavyenin sesini de mahvediyor, güzelim tok sese yazık olur.

Abs O, PBT kadar kaliteli değil pek yani önermiyorum. Yazik etmeyin güzelim m1W'e. Pudding keycapsler klavyenin sesini de mahvediyor, güzelim tok sese yazık olur.

G213'ünkilere benzer sanki tuşları. G213'ten söküp taksam mı :D
Öyle kullanıp kullanamayacağımdan emin değilim çünkü.

Kararı verdim hocam M1W alacağım.

G213 mekanik değil ki.

Keycapler ırkçılık yapıyor muymuş?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı