Akko 5087s alınır mı?

Bütçe
3000
%75 klavyeler pek hoşuma gitmiyor maalesef. Yön tuşlarının ayrı olması daha iyi benim için. Ayrıca yanında keycaps almayı düşünüyorum çünkü farklı renklerde berbat duruyor bana kalırsa.

Ayrıca F tuşlarına ihtiyaç duyuyorum.

Sanırım mecburi olarak Akko'yu almak zorunda kalacağım.

@382019 Razer Huntsman V2 TKL nasıldır? Purple Switch ama.
O Akko'ya o kadar para vermeyin, yazıktır.

O Akko'ya o kadar para vermeyin, yazıktır.

Ya hiç fikrim yok, hiçbir klavye tarzıma uymuyor. TKL klavyeler çok hoşuma gidiyor fakat bu bütçede bulmak zor. Hunstman V2 TKL var. Almayı düşünebilirim ama purple Switch kafa ütülüyor. Custom klavye yapsam mı diye düşünüyorum ama uğraşmaya vaktim olacak mı, yapmakta zorlayacak mı beni, ya da bir şekilde klavyeye zarar verebilir miyim sorularıyla baş başayım şu an.

Ya hiç fikrim yok, hiçbir klavye tarzıma uymuyor. TKL klavyeler çok hoşuma gidiyor fakat bu bütçede bulmak zor. Hunstman V2 TKL var. Almayı düşünebilirim ama purple Switch kafa ütülüyor. Custom klavye yapsam mı diye düşünüyorum ama uğraşmaya vaktim olacak mı, yapmakta zorlayacak mı beni, ya da bir şekilde klavyeye zarar verebilir miyim sorularıyla baş başayım şu an.

Costum klavye yapmada bir şey yok ki 20dakika sürer klavyeye tuşları takıp keycapleri takacaksın.

Bu uygun mu?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı