Akko AG One 8K Hz mi MCHOSE L7 Pro mu?

Bütçe
2500

utnyy

Hectopat
Şu anda SteelSeries Rival 3 kullanıyorum çok memnunum performansından kablosu çok rahatsız ediyor sürekli takılıyor o yüzden kablosuz model almayı düşünüyorum Valorant da profesyonel olarak oynuyorum.
Claw grip tutuş yapıyorum. Bu iki model arasında kaldım. Tavsiyeleriniz nedir?

Şu anda SteelSeries Rival 3 kullanıyorum çok memnunum performansından kablosu çok rahatsız ediyor sürekli takılıyor o yüzden kablosuz model almayı düşünüyorum Valorant da profesyonel olarak oynuyorum.
Claw grip tutuş yapıyorum. Bu iki model arasında kaldım. Tavsiyeleriniz nedir?

Akko AG one mcu olarak panchip kullanıyor diye biliyorum ve çok güven vermiyor. L7 pro daha iyi olur.

Peki sizce Glorious Model O 2 Pro ile MCHOSE L7 Pro arasında kalsam özellikleri başa baş gibi 500 TL'lik bir fark var bu farkı verip L7 Pro almaya değer mi sizce.
Evet O 2 Pro da donanım olarak iyi duruyor ama kullanıcı yorumlarında takılma yada bağlantı kopması yaşayanlar görmüştüm. Tabi sorun yaşayan kadar yaşamayan da vardı. Bana daha çok yazılımsal bir sorun gibi geldi, ama sonradan düzeltilmiş midir bir fikrim yok açıkçası.
Bunca zamandır hangi MCU kullandığını bulamadım
Model D 2 Pro da Nordic nrf52840 var diye hatırlıyorum, O 2 proda da farklı olduğunu düşünmüyorum o yüzden.

Evet o 2 Pro da donanım olarak iyi duruyor ama kullanıcı yorumlarında takılma ya da bağlantı kopması yaşayanlar görmüştüm. Tabii sorun yaşayan kadar yaşamayan da vardı. Bana daha çok yazılımsal bir sorun gibi geldi, ama sonradan düzeltilmiş midir bir fikrim yok açıkçası.

Model D 2 Pro da nordic NRF52840 var diye hatırlıyorum, o 2 Pro'da da farklı olduğunu düşünmüyorum o yüzden.

Biraz daha MCHOSE L7 Pro üzerinde araştırma yapıp almayı düşüneceğim teşekkürler.

Biraz daha MCHOSE L7 Pro üzerinde araştırma yapıp almayı düşüneceğim teşekkürler.

Burada incelemesi var, göz atabilirsin istersen.

oyal Kludge M3 bu model hakkında bilgiye sahip misiniz MCHOSE L7 Pro ile arasında fazla fiyat farkı yok yine de MCHOSE mu seçeyim
Çift MCU kullanıyor, kablosuz iletişim için par2862, ana mcu geehy diye bir modeldi. İşlem gücü olarak 52840 dan güçlü ama nordic veya realtek bana göre daha güvenilir hala. Yani kötü olduğunu sanmam ama biraz risk işi.

1745939616915.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı