MCHOSE L7 Pro 8K Hz alınır mı?

Bütçe
2500
Eyvallah hocam sağ olun mouse güzel bir değişik hissettiriyor o da önceki mouse alışkanlığımdandır inşallah onun malzemesi daha sertti ağırlığından dolayı falan.
65 gram ama gene sağlam hissettiriyor. Bunu önerme nedenimdi sağlam farelere alıştıysanız Scyrox veya Mchose L7 size oyuncak plastiği gibi hissettirecektir.

Eyvallah hocam sağ olun mouse güzel bir değişik hissettiriyor o da önceki mouse alışkanlığımdandır inşallah onun malzemesi daha sertti ağırlığından dolayı falan.
Ayrıca Wraith discordundan modlara da yazayım onlar da bakalım net bilgi alayım kendilerinden.

Çok iyi olur gerçekten.

Bu emektarı kullanıyordum en son kablo sinir edince değiştirmeliyim dedim.

Çok iyi mouse aynı kalite mouselara göre.

Dosya Ekleri

• IMG_5254.jpeg
    IMG_5254.jpeg
    252,8 KB · Görüntüleme: 40
  • IMG_5253.jpeg
    IMG_5253.jpeg
    238,2 KB · Görüntüleme: 34
Son düzenleme:
Hocam değişim ya da iade yapabileceklerini söylemişler ben kullanımımda fareyi hafif havaya kaldırıp kullanan biriyim çevirirken falan sensörü yetersiz kaldı bu konuda sanki sizce ne yapmalıyım. @GRKM DUMAN

Acaba yükseklik ayarı falan var mıdır sensörün ona göre mail atayım adamlara.

ASUS ROG KERIS WIRELESS AIMPOINT 2.4GHz BLUETOOTH 36000DPI Kablosuz Beyaz Gaming Mouse Uygun Fiyatları ile Tebilonda bunu düşünüyorum olmadı hocam.

Ayarlardan Lod ayarını değiştirip ayarlayabiliyorsun normalde. Güncel alacağın her farede aynı sorunu yaşarsın lod ayarı yapmazsan.

Bu attığım siteden LOD ayarını high olarak ayarlarsan sorunun çözülür. Öbür türlü hangi fareyi alırsan al aynı sorunu yaşarsın çünkü farelerin sensörleri aynı olacak. Senin sensörün algılama mesafesini değiştirmen gerekli.

Onun dışında iade veya değişim sana kalmış. Farenin şeklinden ve kalitesinden memnun kalmadıysan iade alıp farklı fare alabilirsin. Zaopin o bütçede keristen daha iyi ama. Buna bakabilirsin zaopin gene özellik olarak daha iyi bana kalırsa.

Bu arada LOD ayarı fare sensörünün algılama mesafesini ayarlar.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı