MCHOSE L7 Pro 8K Hz alınır mı?

Bütçe
2500
Hocam herkesin bildiği markalardan ne önerirsin.
2000 bandında düzgün işi yok herkesin bildiği markalardan bu bütçede.

Son tercihim olurdu ama yani.

O fiyata alınmazlar bana kalırsa.

Peki neden MCHOSE L7 Pro değil de zaopin Z2 4K.
Alırsam ikisinden birini alayım bari çok bir fark var mı bir mouse a o kadar verip de beni yarı yolda bırakmasın.

Sizi de yordum biraz :)

Zaopin in de sadece kırmızı ve turuncusu kalmış :/

Alırsam ikisinden birini alayım bari çok bir fark var mı bir mouse a o kadar verip de beni yarı yolda bırakmasın.

Zaopin Pro olanı nasıl sizce o daha ele oturur gibi özellik farkı yoksa onu da düşünebilirim ya da mini alabilirim renk için.

Son düzenleme:

Zaopin Pro olanı nasıl sizce o daha ele oturur gibi özellik farkı yoksa onu da düşünebilirim ya da mini alabilirim renk için.
Zaopin Z1 pro baya ciddi ufak bir fare. O yüzden elinize oturur mu bilemedim. Performans olarak Mchose ile fark yok ama Kalite farkını elinize aldığınızda hissedeceksiniz.

Bide özellik olarak Hotswap switch mekaniği var Z24K ve Z2 mini 4k modellerinde. Yani switchleri arzalanırsa istediğin gibi değiştirebiliyorsun.

Bide resimde belli olmuyor ama kırmızısı inanılmaz güzel duruyor. Normalde bende beyaz alacaktım ama iyiki stoğu yokmuş dedim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Son düzenleme:
Zaopin Z1 Pro bayağı ciddi ufak bir fare. O yüzden elinize oturur mu bilemedim. Performans olarak MCHOSE ile fark yok ama kalite farkını elinize aldığınızda hissedeceksiniz.

Bir de özellik olarak hotswap switch mekaniği var Z24K ve Z2 mini 4K modellerinde. Yani switchleri arzalanırsa istediğin gibi değiştirebiliyorsun.

Bir de resimde belli olmuyor ama kırmızısı inanılmaz güzel duruyor. Normalde bende beyaz alacaktım ama iyi ki stoğu yokmuş dedim.

Hocam adamlar indirim bile yok ama 2800 TL'lik ürüne 90 TL kargo alyorlar iyice gıcık oldum.

Hocam adamlar indirim bile yok ama 2800 TL'lik ürüne 90 TL kargo alyorlar iyice gıcık oldum.

Başka satıcı da yok sanırım.

Başka satıcı da yok sanırım.
Mirliva Kodu yazarsan kargo bedavaya gelmiş olur.

Ürün cidden kaliteli bir ürün olmasa bukadar üstüne 300TL fiyat koy demem ama yani ürün çok iyi.

Vallahi kod md kullanmadım görmemişim.
Aldım elimde şimdiyazılım programı falan kurulum naısl yapayım hocam.

Hocam buna da bakar mısınız tuşun sol kısına doğru basarak kullandığımda sanki hani elimizi bir yapışkana eller çekeriz ya öyle bir his oluşturuyor oyunda denediğimde normal midir :/

Hocam bakar mısınız?

@GRKM DUMAN

Hocam buna da bakar mısınız tuşun sol kısına doğru basarak kullandığımda sanki hani elimizi bir yapışkana eller çekeriz ya öyle bir his oluşturuyor oyunda denediğimde normal midir :/

Hocam bakar mısınız?

@GRKM DUMAN

Sefvise mi göndermeliyim acaba.

Son düzenleme:

Hocam bakar mısınız?

@GRKM DUMAN

Sefvise mi göndermeliyim acaba.

Bendeki bu şekilde. Sanırım size gelen sürümdeki sol switchde bir sıkıntı olabilir ama sorun değil servise gönderin hallederler. Zaten hotswap mekanizmalı olduğu için değiştirmesi de kolay olur.

Servise göndereyim yani değil mi inşallah düzeltirler çok moralimi bozdu gerçekten.

Eyvallah hocam inşallah öyle olur çok bozdu beni.

Servise göndereyim yani değil mi inşallah düzeltirler çok moralimi bozdu gerçekten.
Hocam şans işi bende Darmoshark M3 pro max almıştım bununla beraber kasanın sol tarafında ufak tık tık ses geliyor bastırınca ama umursamadım açıkcası. Firma ile alakalı değil sonuçta adamalar ürünün arızalı olduğunu bilemezler ama kendilerine mail atın şimdi yarın sabah dönerler zaten kargo kodu ile ücret ödemeden gönderirsiniz.

Birkaç defa servis deneyimim oldu genelde 1 hafta olmadan tüm işlemler sonuçlanıyor. Eğer yarın kargolarsanız Cuma veya Cumartesi elinize gelebilir bile ürün belki.

Eyvallah hocam sağ olun mouse güzel bir değişik hissettiriyor o da önceki mouse alışkanlığımdandır inşallah onun malzemesi daha sertti ağırlığından dolayı falan.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı