F flwz Picopat Katılım 28 Kasım 2024 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2025 #1 Akko fun 60 ESC tusu kırmızı yanıyor hiçbir şekilde düzelmiyor, çözümünü bilen var mı?
Cryptonix Hectopat Katılım 13 Temmuz 2022 Mesajlar 689 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2025 #2 Şarjı bitmiş olabilir. Artı 0 Eksi
ubiiyy Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 13 Mart 2024 Mesajlar 7.321 Çözümler 43 Yer Old Joilet Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2025 #3 @egemebb @Yuiis @enzyyx seri bir bakın bakalım. Artı 0 Eksi
KS KS F flwz Picopat Katılım 28 Kasım 2024 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2025 #4 Cryptonix dedi: Şarjı bitmiş olabilir. Genişletmek için tıkla... Kabloluda dostum Artı 0 Eksi
enzyyx Hectopat Ekipman Ustası Katılım 13 Mart 2023 Mesajlar 2.890 Çözümler 15 16 Nisan 2025 #5 flwz dedi: Akko fun 60 ESC tusu kırmızı yanıyor hiçbir şekilde düzelmiyor, çözümünü bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Muhtemelen şarj olduğunu bildiriyordur, olmazsa da kullanım kılavuzunda yazıyordur diye düşünüyorum. Artı 0 Eksi
flwz dedi: Akko fun 60 ESC tusu kırmızı yanıyor hiçbir şekilde düzelmiyor, çözümünü bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Muhtemelen şarj olduğunu bildiriyordur, olmazsa da kullanım kılavuzunda yazıyordur diye düşünüyorum.
KS KS F flwz Picopat Katılım 28 Kasım 2024 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2025 #6 enzyyx dedi: Muhtemelen şarj olduğunu bildiriyordur, olmazsa da kullanım kılavuzunda yazıyordur diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Şu an 2.4 bağlantıya geçtim düzeldi ama tekrar kabloluya alınca ne olur bilmiyorum. enzyyx dedi: Muhtemelen şarj olduğunu bildiriyordur, olmazsa da kullanım kılavuzunda yazıyordur diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam kabloluya tekrar geçtim yine kırmızı ışık yanıyor ESC'de şarj göstergesini falan görebiliyor muyuz? Son düzenleme: 16 Nisan 2025 Artı 0 Eksi
enzyyx dedi: Muhtemelen şarj olduğunu bildiriyordur, olmazsa da kullanım kılavuzunda yazıyordur diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Şu an 2.4 bağlantıya geçtim düzeldi ama tekrar kabloluya alınca ne olur bilmiyorum. enzyyx dedi: Muhtemelen şarj olduğunu bildiriyordur, olmazsa da kullanım kılavuzunda yazıyordur diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam kabloluya tekrar geçtim yine kırmızı ışık yanıyor ESC'de şarj göstergesini falan görebiliyor muyuz?
enzyyx Hectopat Ekipman Ustası Katılım 13 Mart 2023 Mesajlar 2.890 Çözümler 15 16 Nisan 2025 #7 flwz dedi: Şu an 2.4 bağlantıya geçtim düzeldi ama tekrar kabloluya alınca ne olur bilmiyorum. Hocam kabloluya tekrar geçtim yine kırmızı ışık yanıyor ESC'de şarj göstergesini falan görebiliyor muyuz? Genişletmek için tıkla... Driver üzerinden görebilirsiniz diye düşünüyorum, bence kullanma kılavuzuna bakın. Artı 0 Eksi
flwz dedi: Şu an 2.4 bağlantıya geçtim düzeldi ama tekrar kabloluya alınca ne olur bilmiyorum. Hocam kabloluya tekrar geçtim yine kırmızı ışık yanıyor ESC'de şarj göstergesini falan görebiliyor muyuz? Genişletmek için tıkla... Driver üzerinden görebilirsiniz diye düşünüyorum, bence kullanma kılavuzuna bakın.
Yuiis Decipat Ekipman Ustası Katılım 30 Kasım 2023 Mesajlar 3.111 Makaleler 1 Çözümler 5 17 Nisan 2025 #8 flwz dedi: Hocam kabloluya tekrar geçtim yine kırmızı ışık yanıyor ESC'de şarj göstergesini falan görebiliyor muyuz? Genişletmek için tıkla... Kabloyu taktıktan sonra klavye modunu kablosuzda mı bırakıyorsun? Artı 0 Eksi
flwz dedi: Hocam kabloluya tekrar geçtim yine kırmızı ışık yanıyor ESC'de şarj göstergesini falan görebiliyor muyuz? Genişletmek için tıkla... Kabloyu taktıktan sonra klavye modunu kablosuzda mı bırakıyorsun?
KS KS F flwz Picopat Katılım 28 Kasım 2024 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2025 #9 Yuiis dedi: Kabloyu taktıktan sonra klavye modunu kablosuzda mı bırakıyorsun? Genişletmek için tıkla... Yok USB'e geçiriyorum. Altındaki mod değiştirme yerinden. Artı 0 Eksi
Yuiis dedi: Kabloyu taktıktan sonra klavye modunu kablosuzda mı bırakıyorsun? Genişletmek için tıkla... Yok USB'e geçiriyorum. Altındaki mod değiştirme yerinden.
Yuiis Decipat Ekipman Ustası Katılım 30 Kasım 2023 Mesajlar 3.111 Makaleler 1 Çözümler 5 17 Nisan 2025 #10 flwz dedi: Yok USB'e geçiriyorum. Altındaki mod değiştirme yerinden. Genişletmek için tıkla... O ışık şarjının dolduğunu gösteriyor diye bilyorum hocam. Kapatmanın bir yolu var mı emin değilim. Artı 0 Eksi
flwz dedi: Yok USB'e geçiriyorum. Altındaki mod değiştirme yerinden. Genişletmek için tıkla... O ışık şarjının dolduğunu gösteriyor diye bilyorum hocam. Kapatmanın bir yolu var mı emin değilim.