Arkadaşlar Trendyol üzerinden aşağıdaki klavyeyi satın aldım. gaming.gen.tr sitesinde beyaz rengi stokta olmadığı için ve aynı fiyat olduğu için tercih ettim. Ürünün arkasında Mac, USB, Win tuşunun olmadığını fark edince satıcıya kablosuz bağlantı özelliğini sordum ve satıcı sadece kablolu bağlantı olduğunu diğer özelliklerinin (manyetik switch, 8000 Hz vs)aynı olduğunu belirtti.
Ne Akko'nun sitesinde ne de başka bir yerde buna benze FUN60 klavye bulamadım. Ürün sahteye benzemiyor ama ürün özelliklerinin aynı olduğunu teyit edemiyorum da.
Diğer yandan kablosuz kullanımda zaten hızı düşüyor sanırım. Kablolu kullanmak mantıklı gibi. Valorant vb. oyunlar için tercih etmiştim. Sizce kablosuz kullanım olmaması nedeni ile ürünü iade etmeli miyim?
ty.gl
Ne Akko'nun sitesinde ne de başka bir yerde buna benze FUN60 klavye bulamadım. Ürün sahteye benzemiyor ama ürün özelliklerinin aynı olduğunu teyit edemiyorum da.
Diğer yandan kablosuz kullanımda zaten hızı düşüyor sanırım. Kablolu kullanmak mantıklı gibi. Valorant vb. oyunlar için tercih etmiştim. Sizce kablosuz kullanım olmaması nedeni ile ürünü iade etmeli miyim?

AKKO Monsgeek Fun60 Max Shine-through He Manyetik Switch Argb Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye - Fiyatı, Yorumları
AKKO Monsgeek Fun60 Max Shine-through He Manyetik Switch Argb Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.