Akko MOD 007B HE PC Joy of Life alınır mı?

Gaming Gen TR'den olması şart mı hocam? Hall effect gibi özellikler şart mı?
Gaming gen mecburi değil fakat gaming gen ve wraith dışına çıkmayı da çok istemiyorum açıkçası. Hall effect dediğiniz şey manyetik switch oluyor sanırım çok bilmiyorum onu ben. Ama evet hall effect olmasını isterim. Try hard fps oynadığım için milisaniyelerin bile önemi var benim için. Bunun yanı sıra da beyaz bir klavye olsun istiyorum çünkü masamdaki her şey beyaz.

Gaming gen mecburi değil fakat Gaming gen ve Wraith dışına çıkmayı da çok istemiyorum açıkçası. Hall effect dediğiniz şey manyetik switch oluyor sanırım çok bilmiyorum onu ben. Ama evet hall effect olmasını isterim. Try hard FPS oynadığım için milisaniyelerin bile önemi var benim için. Bunun yanı sıra da beyaz bir klavye olsun istiyorum çünkü masamdaki her şey beyaz.

Açıkçası TR içerisinde düzgün bir beyaz kasalı bir model bulamadım, 007b modeliyle arasında bir fark görmediğim ve keycaps değiştireceğiniz için AKKO MOD 007 HE PC Purple Melody Hall Effect Manyetik Switch RGB Hotswap Mekanik Gaming Klavye bu modeli önerebilirim, diğer modeller fiyatlarına göre iyiler fakat bütçeniz varken böyle bir şey almak daha iyi olur.

Açıkçası TR içerisinde düzgün bir beyaz kasalı bir model bulamadım, 007b modeliyle arasında bir fark görmediğim ve keycaps değiştireceğiniz için AKKO MOD 007 HE PC Purple Melody Hall Effect Manyetik Switch RGB Hotswap Mekanik Gaming Klavye bu modeli önerebilirim, diğer modeller fiyatlarına göre iyiler fakat bütçeniz varken böyle bir şey almak daha iyi olur.
Hocam öncelikle ilginiz ve emeğiniz için çok teşekkür ederim size. Gece gece uğraşıyorsunuz valla çok saolun. Fakat aklıma bir şey takıldı. Şimdi inceledim bu klavyeyi. Gayet iyi fakat bundaki switchlerin aynısı benim ilk başta attığımdakiyle aynısı. Sanırım sorun olmaz diyorsunuz anladığım kadarıyla. Madem bu switche sahip bir klavye alacam , o halde benim attığımı almak daha mantıklı olmaz mı ? Çünkü o klavyede extradan snap tap , roar mod gibi özellikler var. Bütçe sıkıntım yok çünkü. 1 defa alacam sonuçta almışken en iyisini alayim kafasındayım.

Hocam öncelikle ilginiz ve emeğiniz için çok teşekkür ederim size. Gece gece uğraşıyorsunuz vallahi çok sağ olun. Fakat aklıma bir şey takıldı. Şimdi inceledim bu klavyeyi. Gayet iyi fakat bundaki switchlerin aynısı benim ilk başta attığımdakiyle aynısı. Sanırım sorun olmaz diyorsunuz anladığım kadarıyla. Madem bu switche sahip bir klavye alacağım, o halde benim attığımı almak daha mantıklı olmaz mı? Çünkü o klavyede extradan snap tap, roar mod gibi özellikler var. Bütçe sıkıntım yok çünkü. 1 defa alacağım sonuçta almışken en iyisini alayim kafasındayım.

Rica ederim hocam, öncelikle 1600 TL daha ucuz olduğu için cream yellow magnetic switchler kabul edilebilir, sorun çıkartmaz. Snap tap gibi özellikler ise driverde içeriyordu diye hatırlıyorum, neredeyse tüm magnetic klavyelerde bulunuyor. Bütçe sınırınız olmasa da para sizden gidiyor sonuçta, fiyat performans oranı yüksek bir şey alırsanız fiyatına göre beklentinizi daha çok karşılar.

Şimdi biraz bakındım fakat gerçekten 007 modelinde snap tap yokmuş. Akko'nun satış stratejisi çok garip.

Rica ederim hocam, öncelikle 1600 TL daha ucuz olduğu için cream yellow magnetic switchler kabul edilebilir, sorun çıkartmaz. Snap tap gibi özellikler ise driverde içeriyordu diye hatırlıyorum, neredeyse tüm magnetic klavyelerde bulunuyor. Bütçe sınırınız olmasa da para sizden gidiyor sonuçta, fiyat performans oranı yüksek bir şey alırsanız fiyatına göre beklentinizi daha çok karşılar.

Şimdi biraz bakındım fakat gerçekten 007 modelinde snap tap yokmuş. Akko'nun satış stratejisi çok garip.
Evet hocam snap tap maalesef eklememişler. Bir de roar mod diye bir teknoloji geliştirmişler. Klavyedeki 4 tuşu her şeyden soyutlayıp son hızda çalışması için zorluyormuş. Bu özelliği de sadece üst seviye klavyelerine eklemişler.

Evet hocam snap tap maalesef eklememişler. Bir de roar mod diye bir teknoloji geliştirmişler. Klavyedeki 4 tuşu her şeyden soyutlayıp son hızda çalışması için zorluyormuş. Bu özelliği de sadece üst seviye klavyelerine eklemişler.

O teknoloji birçok klavyede mevcut, çok bir şeyi değiştirmiyor maalesef. Wooting'deki tachyon mode benzeri bir teknoloji.

Stokta yok gözüküyor hocam bu.

O zaman diğer 007b modeline bakabilirsiniz hocam, maalesef o fiyatlara çıkmak zorundasınız gibi gözüküyor.

Son düzenleme:
Geri
Yukarı