Akko MonsGeek Fun 60 alınır mı?

AGShanks

Centipat
Daha fazla  
AKKO MONSGEEK FUN60 Max Shine-Through Black Hall Effect Manyetik Switch 8K Hz ARGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye Klavyeye ihtiyacım var ve bu model açıkçası hoşuma gitti. 8K iletim hızı ve SnapTap özelliği ilgimi çekti, fakat %60 bir klavye ve daha önce hiç küçük klavye kullanmadım. Eksik tuşları atayabildiğimin farkındayım ama yine de eksiklik sorun yaratır mı, alışma açısından?

MCHOSE G75 Pro Black Green Cabbage Tofu Klavye bunu da alabilirsin

AKKO MONSGEEK FUN60 Max Shine-Through Black Hall Effect Manyetik Switch 8K Hz ARGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye Klavyeye ihtiyacım var ve bu model açıkçası hoşuma gitti. 8K iletim hızı ve SnapTap özelliği ilgimi çekti, fakat %60 bir klavye ve daha önce hiç küçük klavye kullanmadım. Eksik tuşları atayabildiğimin farkındayım ama yine de eksiklik sorun yaratır mı, alışma açısından?
Ace60 veya Ace68 bakabilirsiniz kablosuz şart değilse. FUN60 çok hızlı şarj tüketiyor kabloludan pek bir farkı yok. Ayrıca %60,65 olması da sorun yaratmaz.

Ace 60 veya ace68 bakabilirsiniz kablosuz şart değilse. Fun 60 çok hızlı şarj tüketiyor kabloludan pek bir farkı yok. Ayrıca %60, 65 olması da sorun yaratmaz.

Ace68 hoşuma gitmedi değil keycapler pek içimi açmadı ama teknolojik olarak iyi duruyor keycapide değiştiririm artık.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı