Elektronik AKKO MONSGEEK M1 V5-SP VIA Kablosuz Mekanik Klavye İyzico ile 3329 TL

Evet kağıt üstü verisi olarak bayağı hızlı geldi gözüme bende o yüzden cream yellow yerine bunu tercih ettim ama @AdaBagcibasi hocam piano Pro önermiş iptal edip onu alırım herhalde bilmiyorum çok karasız kaldım.

Şahsen V3 Silver tercih ederdim. Hem daha hafif hem de daha hızlı 1 mm olmasından ötürü. Zaten pre lubed bu ürünler sesleri her türlü tatmin eder seni. Ek olarak kulaklık takarak oynayacağın için meeeh yani o kadar fark eder mi?

O zaman iptal edip ona alayım hocam.

Evet kağıt üstü verisi olarak baya hızlı geldi gözüme bende o yüzden cream yellow yerine bunu tercih ettim ama @AdaBagcibasi hocam piano pro önermiş iptal edip onu alırım herhalde bilmiyorum çok karasız kaldım.
Lütfen benim önerime göre kararınızı tamamen değiştirmeyin. Ben bahsi geçen tüm switchleri kullandım ve kendi yorumumu söyledim. Beni en tatmin eden sesli switch Piano olmuştu ama bu kişiden kişiye değişebilecek bir şey. Benim için aradaki 1mm çok fark etmiyor fakat sizin için önemli olabilir.

Şahsen V3 Silver tercih ederdim. Hem daha hafif hem de daha hızlı 1 mm olmasından ötürü. Zaten pre lubed bu ürünler sesleri her türlü tatmin eder seni. Ek olarak kulaklık takarak oynayacağın için meeeh yani o kadar fark eder mi?
Hocam video baktım birkaç tane sesi yeterince iyi geldi zaten dediğiniz gibi oyun oynarken vs. kulaklık taktığım için çok ciddi seviyede duymuyorum klavyenin sesini.
Lütfen benim önerime göre kararınızı tamamen değiştirmeyin. Ben bahsi geçen tüm switchleri kullandım ve kendi yorumumu söyledim. Beni en tatmin eden sesli switch Piano olmuştu ama bu kişiden kişiye değişebilecek bir şey. Benim için aradaki 1mm çok fark etmiyor fakat sizin için önemli olabilir.
Hocam bilginize güvenerek fikrimi değiştirdim fakat bir gelsin elime switch ona göre beğenmezsem iade edip ona geçerim herhalde şu anda daha hızlı olması benim için daha önemli diye düşünüyorum.

Bence Fun 60 Pro aktif açık ara en F/P klavye Madlions'tan çok daha iyi.
Fun 60 Max şu an cashbacklerle beraber en f/p klavye olsa da amaç oyun yerine ses ve hissiyat kalitesi ise bu klavye çok mantıklı. Dipnot: Cumartesi sipariş ettiğim Fun60 Max geldi cidden güzel klavye ses açısından da bir G75 Pro kadar olmasa da piyasadaki çoğu red switchten güzel. Fun60 Max almadan önce bu indirim gelseydi büyük ihtimal bütçeyi arttırıp Parolapara indirimi ile 2929 TL'ye alırdım bu M1 V5'i.

G75 Pro'dan geçilir cihaz mıdır?

Alüminyum olması dışında aman aman fark yok.

İyzico ile satın alırsanız başlıktaki fiyata denk geliyor. Alüminyum ve son derece premium bir klavye. Gözümde tek eksiği tactile switch kullanması ama bu fiyata alınıp switchler sonradan değiştirilebilir. Sorunuz varsa cevaplayabilirim.

Eki Görüntüle 2474346

Parolapara'yı eklememen çok kötü olmuş, 2900 TL'ye alınıyor.

Az once klavyem elime ulasti. Ilk izlenim olarak soyleyebilecegim en onemli tes yukseklik ayari yok biraz rahatsiz etti. Elimdeki G75 ile kiyasladigimda kesin olarak G75 hissiyat ses ve RGB kalitesi olarak cok daha iyi. Belki switch degisirsem duzelir. (elimdeki tofu switchlerden 2 3 tane taktigimda ses ve hissiyat gayet guzellesti)
Bunlar disinda kasa cidden premium detayli incelemesini ileride yaparim.

Bunu alıp yanına bir de piano pro difizörlü switch almaya çalışın bomba bir klavye olur. 1 aydır kullanıyorum şarjı yeni bitti ve dün taktım. Kablo derdinden kurtarıyor insanı. Kalitesi vs. zaten efsane. Yükseltme ayarı yok aluminyum olmasından kaynaklı ama zaten yüksek bir klavye olduğu için ileride alışırsınız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı