Akko MonsGeek M1 V5-SP VIA vs MCHOSE Z75S

Cetlix

Femtopat
Daha fazla  
@AdaBagcibasi, @Beyaz_G Akko MonsGeek M1 V5-SP VIA ile z75s arasında kaldım. Tek önem verdiğim yazım hissiyatı ve konfor. İncelemede esneyemediğinden bahsetmişsiniz karasız kaldım çok büyük bir eksik mi?

Not: Bütçe konusunda sıkıntım yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok büyük bir eksi değil, hatta ben çok esneyen klavyeleri sevmiyorum. İncelemede eksi olarak yazmamın sebebi klavyenin gasket mounted olduğu iddia edilmiş ama gasket mounted olan bir klavyenin daha fazla esnemesi lazım.

Çok büyük bir eksi değil, hatta ben çok esneyen klavyeleri sevmiyorum. İncelemede eksi olarak yazmamın sebebi klavyenin gasket mounted olduğu iddia edilmiş ama gasket mounted olan bir klavyenin daha fazla esnemesi lazım.

Cevabınız için teşekkür ederim hocam bu akşam büyük ihtimal bu klavyeyi alacağım.

M1v5'i tercih ettim genel anlamda memnunum hocam switchleri uzun süreli yazı yazdığında yorabiliyor ama ben alıştım çok tatlı sesleri var yazım hissiyatı anlamındada beni tatmin etti alu kasa olduğundan dolayı bayağı ağır büyük ihtimal 2 kiloya yakın bir ağırlığı var evinde kedi köpeğin varsa hayatta yere düşüremez yerinden oynatamaz oldukça elit bir havası var dediğim gibi genel anlamda memnunum.

M1v5'i tercih ettim genel anlamda memnunum hocam switchleri uzun süreli yazı yazdığında yorabiliyor ama ben alıştım çok tatlı sesleri var yazım hissiyatı anlamındada beni tatmin etti alu kasa olduğundan dolayı bayağı ağır büyük ihtimal 2 kiloya yakın bir ağırlığı var evinde kedi köpeğin varsa hayatta yere düşüremez yerinden oynatamaz oldukça elit bir havası var dediğim gibi genel anlamda memnunum.
Eyvallah hocam

Uzun süreli yazı yazdığında hangi anlamda yoruyor hocam? Ses mi sertlik mi?

Uzun süreli yazı yazdığında hangi anlamda yoruyor hocam? Ses mi sertlik mi?

Hocam ses yormuyor çok tatlı sesi var basım sertliğinden dolayı parmaklarım yoruluyor uzun süreli kullanmada yoruyor cidden ama ben günde 12 18 saat arası kullanıyorum. Büyük ihtimalle switchlerini değiştirsen sorun ortadan kalkar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı