İnceleme Akko MonsGeek M1 V5-SP VIA

Rosewood çok tok ve creamy bir switch, ayrıca ses olarak da oldukça sessiz. Videoda çıkan sesle gerçekteki ses çok benziyor, çok farklı çıktığını düşünmüyorum. Creamy Purple ile kıyaslarsak daha creamy ve daha sessiz diyebilirim.

Siz QMK ile RGB aydınlatmanın parlaklığını arttırdınız mı? Stok ayarları 100 civarındaymış sanırım ama 250'ye kadar çıkıyor olsa gerek. Muhtemelen pil ömrü için yapılmış ben ayarları değiştirmedim. 2 hafta önce hatta 2 haftadan da fazla oldu şarja takmıştım şu anda yeni %50'ye düştü. Günlük 3 saat civarı kullanıyorum ben. Muhtemelen benim kullanımımla pil 1 aydan da fazla dayanacak.

Aydınlatmayı en parlak ayarda kullanıyorum ama kablolu kullandığım için pil ömrü ile ilgili bir şey söyleyemeyeceğim.

Aydınlatmayı en parlak ayarda kullanıyorum ama kablolu kullandığım için pil ömrü ile ilgili bir şey söyleyemeyeceğim.
Hocam merhaba, VIA kullanamıyorum aygıt gözükmüyor seçmeme rağmen araştırdım biraz uluslararası sürüm değilmiş klavye ondan kaynaklıymış klavye arayüzü ve özelleştirme için ne yapmamız gerekiyor?

Yedek stabilizer koymalari cok ince olmus. Cok guzel bir urune benziyor. Elinize saglik.

Evet hocam, ona rağmen bağlanamıyorum.
Doğru dosyayı indirdiniz değil mi? Bir de VIA üzerinden bir ayar yapılması gerekiyordu bunları yaptınız mı?

Klavyenin fiyatı şu an itibarıyla 4300 TL olmuş. Sizce bu fiyata hala alınır mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…