İnceleme Akko MonsGeek M1 V5-SP VIA

@AdaBagcibasi Hocam yazılım üzerinden snap tap ayarı yapabiliyor muyuz? İncelemenize ek olarak yazılıma dair bir rehber hazırlamayı düşünüyor musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
@AdaBagcibasi Hocam yazılım üzerinden snap tap ayarı yapabiliyor muyuz? İncelemenize ek olarak yazılıma dair bir rehber hazırlamayı düşünüyor musunuz?
Yazılım alanında çok bilgim olmadığı için bir rehber hazırlamayı düşünmüyorum.

Klavyenin fiyatı şu an itibarıyla 4300 TL olmuş. Sizce bu fiyata hala alınır mı?
Bence alınır. İyzico + Parolapara metodları halen çalışıyorsa ortalama 1100TL indirim verecektir.

Hocam çalışıyor ama MCHOSE Z75S ve Scyrox V8 ikisini aldım 6500TL'den 5000 TL'ye falan geldi.
Hayırlı olsun.

@AdaBagcibasi Hocam bende bu klavyeden düşünüyorum bir şey kafama takıldı, klavyenin esnememesinin zararı nedir?

Son düzenleme:
@AdaBagcibasi Hocam bende bu klavyeden düşünüyorum bir şey kafama takıldı, klavyenin esnememesinin zararı nedir?
Net bir zararı yok. Esnemesi yazarken daha tatmin edici bir his veriyor. Gasket mounted diye pazarlanıyor fakat bu özelliğe sahip olduğu söylenemez.

Net bir zararı yok. Esnemesi yazarken daha tatmin edici bir his veriyor. Gasket mounted diye pazarlanıyor fakat bu özelliğe sahip olduğu söylenemez.
Bir de hocam PCB 3-pin ve 5-pin switchler ile uyumlu mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…